تاریخ و زمان انتشار : 16:59  -   1397/11/14 ارسال به دوستان

برگزاری جشنواره ورزشی دانشجویان دختر در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

جشنواره ورزشی دانشجویان دختر در رشته‌های مختلف در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در ادامه مسابقات جشنواره ورزشی در این دانشگاه در بخش دختران، شرکت کنندگان در رشته‌های مختلف با یکدیگر به رقابت پرداختند و نتایج زیر به دست آمد.

در رشته پرتاب آزاد بسکتبال که با حضور 37 دانشجو در سالن ورزشی امینی برگزار شد؛ رمیصا سازگار، ستاره احمدی و یاسمن شاه محمدی به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند. در رشته طناب‌کشی که به صورت تیمی (7 نفره‌) و با حضور 8 تیم برگزار شد؛ نصیبه اسدی، زهره اسدی، نازنین کمالی، سمیرا عشایری، مهدیه بهنام‌فر، مژگان سیدزاده و سهیلا سیدزاده به عنوان تیم اول و پرنیا رازانی، فائزه اسدی، مریم اودار باشی، فرناز رستمی، یاسمن رجبی، مبینا رحمانی و مهتاب فرشیدگوهر به عنوان دوم دست پیدا کردند.

در رشته طناب‌زنی که 27 دانشجو در آن شرکت داشتند؛ متین شفیعی، دلارام همتی و فاطمه ربیعی به ترتیب مقام‌های اول تا سوم از آن خود کردند.

در رشته داژبال (وسطی) که به صورت تیمی (5 نفره‌) و با شرکت 6 تیم برگزار شد؛ مهدیه رنجبر، آیدا بابایی، زهرا قلعه قوند و زهرا خدابنده لو به مقام اول و راحله سید نژاد، آرزو براتیف، فاطمه حسین خانی، آرزو میرزایی و یاسمین محمد علیخانی مقام دوم را کسب کردند.

در رشته پرتاب دارت که با شرکت 27 دانشجو برگزار شد؛ زهرا عسگری، الیکا طاهرخانی و زهرا کیا روستا مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند.

در رشته فوتبال دستی (2 نفره‌) که با شرکت 7 تیم برگزار شد؛ دل آرام آذر دل و میترا قبادی مقام اول، موژان صابون پز و مهشید قاسمی مقام دوم و فرزانه عزیزی و فرزانه صابونی مقام سوم را از آن خود کردند.

در رشته تنیس روی میز که 12 دانشجو با یکدیگر به رقابت پرداختند؛ در پایان سمانه کوچاریان، محدثه کبابیان و مریم شعبانی به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند.

در رشته والیبال که با شرکت 5 تیم و به صورت دوره‌ای برگزار شد؛ تیم شهید معمارپور متشکل از آیدا بابایی، زهرا خدابنده‌لو، یاسمن گیلکی، حدیث حسینی، حدیث رمضانی، ویدا جوانبخش، فائزه اسدی، پرنیا رازانی، نازنین کمالی، مهرنوش عسگری، ریحانه گروسی و مریم شعبانی به مقام قهرمانی دست پیدا کرد و تیم تربیت بدنی متشکل از زینب اکران، مبینا یعقوب طالقانی، مائده کجینه باف، صبا جواهریان، زهرا برج لو، نازنین محمدی، ریحانه خیارجی، پرستو بهرامی و فرناز رستمی مقام نایب قهرمانی کسب کردند.

در رشته ضربات پنالتی فوتسال که با حضور 16 دانشجو برگزار شد؛ در پایان فائزه اسدی، نسیبه اسدی و المیرا کبیری به ترتیب مقام‌های اول تا سوم به دست آوردند.

در رشته بدمینتون که با شرکت 12 دانشجو برگزار شد؛ زهرا صالحی، مهرنوش عسگری و ملیکا منتجبی به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را از آن خود کردند.

در رشته طناب زنی ویژه دانشجویان خوابگاه دختران که با حضور 16 دانشجو در خوابگاه لااله برگزار شد؛ سیده حدیثه حسینی، فاطمه امینی و زینب صادقیان به ترتیب به عنوان نفرات اول تا سوم معرفی شدند.

در رشته پرتاب آزاد بسکتبال که در زمین‌های روباز خواهران و با شرکت 35 دانشجو برگزار شد؛ مهسا السادات میر احمدی، الهه خوش نوا و زهرا قاسمی به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند.

در رشته طناب زنی که در زمین‌های رویاز خواهران و با شرکت 35 دانشجو برگزار شد؛ در پایان زهرا اصغری، فاطمه عبادی کار و لعیا محمد بیگی به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند.

در رشته شنا که در استخر خواهران برگزار شد؛ در شنای دوی امداد در آب (4 نفره‌) که با شرکت 8 تیم برگزار شد؛ در پایان تیم متشکل از پرستو بهرامی، فاطمه یغمایی، ریحانه گروسی و مهرنوش مافی به مقام اول دست پیدا کرد. تیم متشکل از آرمینا پهلوان زاده، مریم میرزایی، سپیده کارتاب و زهرا مشوقی مقام دوم را به دست آورد.و تیم متشکل از پروین فتحی، محدثه ربانی، لیلا ذوالقدریها و شکوفه اله بخشی حائز مقام سوم شد.

در رشته کرال سینه که با شرکت 19 دانشجو برگزار شد؛ در پایان عاطفه بابایی، پانیذ حاج شفیعی‌ها و زهرا قلعه‌وند به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند.

در رشته کرال پشت که با شرکت 19 دانشجو برگزار شد؛ در پایان شیما مختاری پور، ریحانه گروسی و سارا شاه محمدیان به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند.

در رشته قورباغه که با شرکت 19 دانشجو برگزار شد؛ در پایان عاطفه بابایی، پانیذ حاج شفیعیها و ریحانه گروسی به ترتیب حائز مقام‌های اول تا سوم شدند.

در رشته پروانه که با شرکت 19 دانشجو برگزار شد؛ در پایان شیما مختاری، عاطفه بابایی و سارا شاه‌محمدیان به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند.