صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 20:17  -   1397/11/24 ارسال به دوستان

برگزاری سومین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد قزوین

سومین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی با حضور روسای استان‌های مختلف کشور و معاونان سازمان مرکزی این دانشگاه به میزبانی واحد قزوین آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه‌ آزاد اسلامی قزوین، این جلسه طی دو روز برگزاری شامل دو بخش خواهد بود، روز نخست برپایی کمیسیون‌ها و روز دوم برگزاری شورای دانشگاه که صبح فردا آغاز به کار خواهد کرد.

در روز نخست که روسای دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان‌های کشور حضور داشتند، طبق برنامه‌ریزی‌های پیش‌بینی‌ شده کمیسیون‌های آموزش و تحصیلات تکمیلی، فرهنگی و دانشجویی، پژوهش و فناوری و توسعه مدیریت و منابع همزمان با هم و به صورت مجزا برگزار شد.

در این کمیسیون‌ها اعضا ضمن بحث و گفت‌وگو در خصوص دستورات جلسه، با بیان مسایل و مشکلات استان‌های خود به همفکری و هم افزایی پرداختند.

شایان ذکر است؛ هم افزایی تجربیات و تبادل نظر روسای استان‌ها در خصوص مسایل و مباحث مختلف‌ از نکات مثبت جلسات روز نخست بود.