صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 19:12  -   1397/11/25 ارسال به دوستان

دکتر طهرانچی در شورای دانشگاه آزاد اسلامی:
نقش دانشگاه آزاد اسلامی در پیشرفت های علمی پس از انقلاب بی بدیل است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به افزایش 25 برابری تعداد دانشجویان طی چهل سال اخیر، نقش این دانشگاه در پیشرفت های علمی پس از انقلاب را بی بدیل توصیف کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر محمدمهدی طهرانچی در سومین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی که به میزبانی واحد قزوین برگزار شد، با بیان این مطلب، گفت: افزایش 25 برابری تعداد دانشجویان، کسب مقام اول علمی منطقه و مقام شانزدهم علمی دنیا از نظر تولیدات پژوهشی از دستاوردهای بزرگ علمی و فناوری کشور پس از انقلاب اسلامی به شمار می رود که دانشگاه آزاد اسلامی در کسب آن ها نقش مهمی داشته است.

وی ضمن گرامی داشت چهل سالگی انقلاب اسلامی افزود: انقلاب اسلامی در این سرزمین زمستان زده، بهاری برای رویش جوانه های سبز امید شد و آیت الهی خود را با همین بهار و حیات نشان داد و نهال هایی کاشت که یکی از آنها علم و پژوهش بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به دستاوردهای بدست آمده برای کشور در حوزه های علمی طی چهل سال گذشته،گفت: انقلاب برای میهن اسلامی ما بهار و تحول علمی به ارمغان آورده است.

دکتر طهرانچی با اشاره به وضعیت آموزش عالی ایران در زمان پیروزی انقلاب اسلامی، اضافه کرد: در سال 58 جمعیت کشور ما 33 میلیون نفر بود و تعداد دانشجویان پزشکی هفت صدم درصد جمعیت، تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی با 28 هزار نفر در حد هشت صدم درصد جمعیت و تعداد دانش آموختگان دانشگاهی نیز در مجموع 35 هزار نفر بود.

وی ادامه داد: با تدوین قانون اساسی و تاکید بر تقویت روح بررسی و تتبع در تمام زمینه های علمی، فرهنگی و تخصصی و با تشویق محققان پیشرفت های زیادی را در حوزه تحصیلات تکمیلی و رشد دانشگاه ها بدست آورده ایم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه رویکرد انقلاب اسلامی از همان ابتدا بر اساس احیاگری بود،گفت: به تدریج با افزایش تعداد جمعیت آموزش عالی به مرحله ای رسیدیم که سالانه فقط در مقطع تحصیلات تکمیلی 200هزار دانشجوی ورودی داریم.

دکتر طهرانچی ادامه داد: همان طور که در بیانیه گام دوم انقلاب که از سوی مقام معظم رهبری صادر شد آمده است، دستاوردها و تحولات بزرگی خصوصا در عرصه علم و فناوری پس از انقلاب اسلامی اتفاق افتاده که ثروت عظیمی برای کشور خلق کرده است.

وی تصریح کرد: چرخه سوخت هسته ای، سلول های نانو، شصت برابر شدن صادرات غیر نفتی، 10 برابر شدن صنایع از نظر کیفی و تبدیل صنعت مونتاژ به دانش بومی محصول روحیه و احساس جمعی است که انقلاب اسلامی برای ما به ارمغان آورده است.

در ادامه ی جلسه روسای دانشگاه های آزاد اسلامی استان های مختلف و معاونان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با هدف ارتقای کیفی و توسعه علمی، پژوهشی، فناوری و کارآفرینی این دانشگاه، به طرح مباحث مختلف پرداخته و به جمع‌بندی نظرات، پیشنهادات و دیدگاه‌ها پرداختند.