صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 16:45  -   1397/12/07 ارسال به دوستان

بازدید دکتر ستاری معاون علمی ریاست جمهوری از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان، همراه با دکتر زاهدی استاندار قزوین و جمعی از مدیران استان از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و شرکت‌های دانش بنیان مرکز فناوری و نوآوری سینتک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این بازدید دکتر ستاری و هیات همراه از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و محصولات تولید شده توسط شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بازدید کردند.

دکتر ستاری در ادامه، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف مرکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با آخرین تحقیقات و تولیدات دانش بنیان دانشجویان و محققان این دانشگاه آشنا شد.

وی در بازدید از فعالیت تیم‌های تحقیقاتی، در خصوص حمایت از پروژه‌ها و طرح‌های کاربردی، قول مساعد داد.