صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 20:51  -   1397/12/09 ارسال به دوستان

قرار گرفتن دستاورد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در موزه ملی مغز

دستگاه نوروفیدبک، دستاورد منحصر به فرد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در موزه ملی مغز قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این دستگاه با نام تجاری "بِرِتِل" در مرکز تحقیقات سیستم‌های هوشمند و علوم شناختی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مراحل تحقیق، توسعه و طراحی را گذرانده و در شتاب‌دهنده سورس دانشگاه تجاری سازی شده است.

"بِرِتِل" به عنوان یکی از اولین محصولات تولید شده ملی در حوزه علوم و فناوری‌های شناختی در کنار محصول دیگری از دانشگاه صنعتی شریف، در موزه ملی "مغز من" قرار گرفت.

این دستگاه در قالب بازی فوتبال دستی و به صورت یک بازی تعاملی مکانیکی جهت بهبود عملکرد مغز طراحی و پیاده سازی شده است.

شایان ذکر است؛ موزه مغز من زیر نظر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی با حضور معاون اول رییس جمهور در پردیس مغز من افتتاح شد.