تاریخ و زمان انتشار : 10:08  -   1397/12/13 ارسال به دوستان

به دلیل حمایت از توسعه‌ی علم و فناوری صورت گرفت؛
تقدیر معاون علمی و فناوری رییس جمهور از دکتر موسی‌خانی

معاون علمی و فناوری رییس جمهور از تلاش‌های دکتر موسی‌خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به دلیل حمایت از توسعه علم و فناوری و بسترسازی مناسب جهت تبدیل علم و دانش به ثروت، قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر سورنا ستاری با اهدای تقدیرنامه‌ای، تلاش‌های دکتر موسی‌خانی در این راستا را ستود.

در متن لوح ارسالی آمده است:

"جناب آقای دکتر موسی‌خانی

رییس محترم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

با سلام و احترام؛

روند رو به رشد فعالیت‌های علمی و فناوری میهن اسلامی، حاصل تلاش بی‌وقفه و عاشقانه سخت کوشانی همچون جنابعالی می‌باشد. در سالی که با رهنمود مقام معظم رهبری مزین به سال "حمایت از کالای ایرانی" می‌باشد، ‌با تبادل افکار و بسترسازی برای تعامل پایدار جهت اهداف راهبرد تبدیل علم و دانش به ثروت اهتمام ورزیده‌اید؛ به رسم قدردانی و به پاس تلاش‌ها و حمایت‌های ارزنده شما، این لوح اهدا می‌شود. از درگاه حضرت سبحان سربلندی و توفیق روزافزون شما را در تمامی عرصه‌ها و به ویژه حمایت و توسعه علم و فناوری مسئلت می‌نماییم.

سورنا ستاری – معاون علمی و فناوری رئیس جمهور"