تاریخ و زمان انتشار : 16:27  -   1397/12/19 ارسال به دوستان

با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت گرفت؛
آغاز به کار اولین شتابدهنده سخت افزاری کشور در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

نخستین شتابدهنده سخت افزاری دانشگاهی کشور با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان و استاندار قزوین، در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با بازدید دکتر ستاری از دستاوردهای مرکز فناوری و نوآوری سینتک و مراکز تحقیقاتی این دانشگاه، شتابدهنده سخت افزاری "هکسین" نیز به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.

مدیر شتابدهنده هکسین در خصوص آغاز به کار این مجموعه، گفت: شتابدهنده سخت افزاری هکسین، اولین شتابدهنده سخت افزاری دانشگاهی و دومین شتابدهنده تخصصی سخت افزاری کشور می‌باشد و از ایده‌های محصول محور در حوزه ‏های سلامت، صنعت، انرژی و محیط زیست پشتیبانی خواهد کرد.

دکتر کسائی ادامه داد: محققان و دانشجویان علاقه‏مند با مراجعه به پایگاه اینترنتی شتابدهنده به آدرس (www.haxin.ir) که در حال راه اندازی است و یا مراجعه حضوری می‏توانند ایده خود را ارائه کنند.

وی تصریح کرد: پس از بررسی اولیه ایده ‏ها توسط کارشناسان شتابدهنده و انجام مصاحبه حضوری با تیم‏ های استارت‏ آپی، جلسه ارائه مبتی بر اسلاید برای ورود به دوره ارزیابی برگزار خواهد شد که استارت ‏آپ‏ های منتخب پس از این جلسه در یک دوره 30 روزه مورد ارزیابی و راستی ‏آزمایی قرار می‏ گیرند. با پایان این دوره، جلسه ارائه برای شورای ارزیابی برگزار خواهد شد که در نهایت شش استارت ‏آپ برای ورود به دوره شتاب‏دهی انتخاب خواهند شد.

کسائی یادآور شد: در دوره شتاب‏دهی علاوه برای سرمایه‏ گذاری اولیه، فضای کار اشتراکی مناسب و آزمایشگاه‏ ها و کارگاه ‏های مجهز و همچنین خوابگاه در اختیار استارت‏ آپ های منتخب قرار خواهد گرفت و با ارائه دوره‏ های آموزشی و هدایتی، تلاش خواهد شد که آن‏ها در مسیر درست برای رسیدن به اهداف خود پیش بروند.

وی افزود: در پایان دوره شتاب‏دهی، جلسه‏ای با حضور سرمایه‏ گذاران ترتیب داده خواهد شد که در این جلسه استارت‏آپ، محصول اولیه خود را ارائه خواهند کرد و برای بدست آوردن سرمایه لازم برای تولید انبوه محصول خود تلاش خواهند کرد.