تاریخ و زمان انتشار : 15:42  -   1397/12/21 ارسال به دوستان

به میزبانی مشهد مقدس صورت گرفت؛
برگزاری دومین مرحله طرح دانش افزایی و ضیافت اندیشه استادان

مرحله‌ی دوم طرح دانش افزایی و ضیافت اندیشه استادان هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، کارگاه‌های بخش فرهنگی طرح دانش افزایی و ضیافت اندیشه استادان هیات علمی این دانشگاه به مدت سه روز در مشهد مقدس برگزار شد.

در این برنامه که با همکاری حوزه فرهنگی و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی برگزار شد، استادان شرکت کننده در 2 کارگاه الگوی سبک زندگی اسلامی و کارگاه انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن حضور یافتند و از مطالب ارائه شده توسط استاد معماریان بهره‌مند شدند.

از دیگر برنامه‌های این اردو برگزاری نشست پرسش و پاسخ با حضور دکتر موسی‌خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد استان استان و سردار عباس کاظمی مسئول بسیج دانشجویی استان بود که در این جلسه نیز سخنرانان به بیان مطالبی پیرامون نقش استاد در آموزش و بارورسازی عقاید و رشد فکری دانشجویان و نیز پیرامون جریانات سیاسی و منطقه‌ای ایران پرداختند. همچنین شرکت در مراسم نماز جمعه شهر مشهد به امامت آیت‌اله علم الهدی از دیگر برنامه‌های این اردو بود.