تاریخ و زمان انتشار : 20:26  -   1397/12/23 ارسال به دوستان

معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران کشور:
دستاوردها و اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی قزوین دیدنی و تحسین برانگیز است

معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران کشور در سفر خود به قزوین، از مرکز فناوری و نوآوری سینتک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و مراکز تحقیقاتی واقع در آن بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، اسماعیل نجار و هیات همراه در این بازدید از محصولات و تولیدات مراکز تحقیقاتی این دانشگاه به ویژه ربات آتش نشان ساخته شده توسط محققان جوان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین دیدن کردند.

معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه از سایر محصولات و دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در حوزه رباتیک، نرم‌افزار، خودرو، سخت افزار و ... دیدن کرد.

اسماعیل نجار در حاشیه‌ی این بازدید با تاکید بر حرکت دانشگاه‌ها به سوی علوم کاربردی، توجه به این حوزه را بسیار بااهمیت و برای کشور سرنوشت ساز عنوان کرد.

وی دستاوردها و اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را دیدنی و تحسین برانگیز خواند و افزود: بسیاری از محصولات و تولیدات این دانشگاه در حوزه‌های مختلف به خصوص رباتیک، می‌تواند در مواقع اضطراری به مدیریت بحران کشور کمک کند، که برای تحقق این مهم نیازمند افزایش ارتباط بیشتر هستیم.