صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 14:54  -   1397/12/27 ارسال به دوستان

دکتر موسی‌خانی در دیدار پایان سال با پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
برای پیشرفت و اثربخشی در جامعه ‌لحظه‌ای از عمر خود غافل نشوید

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در دیدار پایان سال خود با دانشجویان و پژوهشگران مراکز تحقیقاتی این دانشگاه بر استفاده‌ی حداکثری از دوران جوانی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر مرتضی موسی‌خانی در این دیدار صمیمی که در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی این دانشگاه برگزار شد، زمان را تنها عنصر تکرارناپذیر عنوان و خاطرنشان کرد:‌ اگر زمان را از دست دادیم، نمی‌توانیم آن را جایگزین کنیم و البته که قابل ذخیره هم نیست. مقدار آن برای همه‌ی انسان‌ها نیز یکسان است و قطعا کسانی می‌توانند سبقت بگیرند که از زمان خود خوب استفاده کنند. اگر ملتی از ما جلوتر باشد، دلیل آن استفاده‌ی بهتر از زمان است.

وی خطاب به پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: بهترین زمان عمر سنین 18 تا 30 سال است که به نظر من زمان طلایی عمر می‌باشد و باید ببینید عمر خود را چطور سپری کرده‌ایم و چه چیزهایی به دست آوردیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با اشاره به نتایج یک موسسه ی آمریکایی مبنی بر قابلیت دو کشور آسیایی (ایران و اندونزی) برای قرار گرفتن جزو ده كشور برتر دنيا، افزود: وجود شما جوانان، دلیل این امر است؛ شایستگی کشور ما نفت، گاز و ... نیست، بلکه شما جوانان نخبه، شایسته و استادان با دانش شما هستند.

دکتر موسی‌خانی تصریح کرد: شما عزیزان می‌توانید منشا تحولات بزرگ باشید و از درون همین آزمایشگاه‌های تحقیقاتی دانشگاه دانشجویانی بودند که در حال حاضر استاد دانشگاه میشیگان هستند؛ پس باید ظرفیت‌های خود را کشف و خود را باور کنید. آدم‌هایی مثل شما که محصول می‌سازید همان انسان‌هایی هستید که پیامبر اکرم (ص) فرمودند: بهترین مردم سودمندترین آن‌ها است.

وی یادآور شد: فرصت‌ها را مغتنم بشمارید و لحظه‌ای غافل نشوید؛ زندگی یک دانشجو باید در مرکز تحقیقات و دانشگاه باشد. ما باید از متر به متر مرکز تحقیقات و امکانات موجود استفاده کنیم و در این زمینه استادان نیز باید پژوهش محور باشند؛ خانه‌ی اول استاد و دانشجو، دانشگاه است.

دکتر موسی‌خانی اظهار داشت:‌ برای پیشرفت خود و اثربخشی در جامعه شب و روز نشناسید و ‌لحظه‌ای از عمر خود غافل نشوید.

وی با تاکید بر توجه دانشجویان و پژوهشگران بر کسب‌وکارهای نوین، ادامه داد:‌ بسیاری از کسب و کارها به سختی رشد کرده‌اند و مشکلات فراوانی داشته‌اند که با سعی و پشتکار آن‌ها را پشت سرگذاشته‌اند. شما نیز خود را باور داشته باشید، یقین دارم که بسیاری از شما عزیزان در آینده انسان‌های موفق و تاثیرگذاری خواهید شد.

دکتر موسی‌خانی با اشاره به سفر چندین باره‌ی دکتر ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهور به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین،‌ خاطرنشان کرد: ایشان در سفر اخیر خود به این دانشگاه، عنوان کردند با توجه به پتانسیل‌های محققان و پژوهشگران این مجموعه، بنده توقع دیگری از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین دارم و آن را فراتر از سایرین می‌دانم و این دانشگاه می‌تواند منشا تحولات بزرگی باشد.

رییس دانشگاه‌ آزاد اسلامی قزوین افزود: دوران جوانی، بهترین دوران است که به سرعت می‌گذرد، آنچه که از ما می‌ماند اثر وجودی است.

وی با اشاره به حضور خود در اردوهای راهیان نور، گفت: انسان زمانی که وارد این فضاها می‌شود احساس می‌کند هر کاری برای کشور انجام دهد، باز هم کم است؛ در این اردوها انسان می‌فهمد هرچقدر در این کشور پایمردی کنیم، در مقابل ایثارگری شهدا باز هم کم کرده‌ایم.

دکتر موسی‌خانی ادامه داد: اگر شهدا رفتند و از زندگی و فرزندان خود گذشتند، ما موظفیم در مقابل آن‌ها شبانه‌روز تلاش کرده و به جامعه و خانواده‌ی شهدا خدمت کنیم.

وی ادامه داد: به قول آیت اله بهجت، ما به دنیا آمده ایم تا قیمت پیدا کنیم نه این که به هر قیمتی زندگی کنیم و قیمت ما را کارکرد ما در این دنیا تشکیل می‌دهد و این کارکرد اگر مثبت باشد، قیمتی تر می شویم.

دکتر موسی‌خانی در پایان اظهار داشت: یادمان باشد تنها به افتخارات گذشته افتخار نکنیم، در دنیای متلاطم امروز، جایی برای آرمیدن بر روی افتخارات گذشته نیست؛ فرصت‌ها را قدر بشناسید تا دست در دست هم دهیم به مهر، میهن خویش کنیم آباد.

شایان ذکر است؛ در پایان این مراسم پژوهشگران و محققان مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با اهدای هدیه‌ای از زحمات و حمایت‌های دکتر موسی‌خانی تقدیر کردند.