صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 16:08  -   1398/01/20 ارسال به دوستان

با حمایت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
حضور دانشجویان جهادگر بسیجی در مناطق سیل زده استان لرستان

در پی حوادث تلخ وقوع سیل در مناطق مختلف کشور، دانشجویان جهادگر بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حمایت این دانشگاه و به منظور کمک‌رسانی به هموطنان در مناطق سیل زده حاضر شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، مسئول بسیج دانشجویی این دانشگاه با اعلام این مطلب، گفت: در این اردوی جهادی که به همت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و بسیج دانشجویی برپا شده است؛ تعدادی از دانشجویان بسیجی با اعزام به استان لرستان، جهت یاری رساندن به مردم سیل زده‌ی شهر "معمولان" در این شهر حضور دارند.

مهدی نوروزی افزود:‌ جهادگران که شامل دانشجویان رشته‌های مهندسی عمران، مهندسی شهرسازی و سایر رشته ها هستند، با انجام عملیات لجن کشی و بازگشایی راه‌ها سعی در یاری رساندن مردم سیل زده جهت بازگشت به خانه‌هایشان دارند.

وی با تاکید بر تامین هزینه‌های مالی این اردوی جهادی توسط دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، خاطرنشان کرد: این دانشگاه همچنین با اختصاص ادوات مکانیکی مانند باب کَت، خودروهای سواری و ... سعی در کمک به بازسازی مناطق سیل زده داشته است.

شایان ذکر است؛ مرحله‌ی اول این اردوی 10 روزه از 15 فروردین ماه آغاز شده و تا 25 فروردین ادامه خواهد داشت؛ در مرحله‌ی دوم نیز تعدادی از دانشجویان به مناطق سیل زده اعزام خواهند شد.

برای مشاهده‌ی ادامه‌ی تصاویر، اینجا را کلیک نمایید.