صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 13:16  -   1398/01/21 ارسال به دوستان

اختراع دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در میان ده طرح برتر جشواره مخترعان، مبتکران و نوآوران

اختراع حسن بهرامی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و همکارانش، با عنوان "رهیافت"، جزو ده طرح برتر هفتمین جشواره مخترعان، مبتکران و نوآوران انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه‌ آزاد اسلامی قزوین، هفتمین جشنواره مخترعان، مبتکران و نوآوران با معرفی طرح‌های برتر به کار خود پایان داد.

در این جشنواره، 190 طرح در سه بخش دانش آموزی، دانشجویی و بخش آزاد و همچنین 14 حوزه مختلف به دبیرخانه جشنواره رسیده بود که در نهایت 131 طرح به مرحله داوری نهایی رسید.

در حوزه اختراعات، 10 اختراع برتر و 10 اختراع شایسته، در حوزه مبتکران و نوآوران هشت مبتکر و نوآور برتر و 10 مبتکر و نوآور شایسته برگزیده شدند.

طرح‌‌‌های ارائه شده در این جشنواره در 10 زیر گروه و به صورت جداگانه توسط داوران تخصصی بررسی شده است.

بزرگترین هدف از برگزاری این جشنواره، شناسایی صاحبان طرح و ایده مطرح شده بود که با هماهنگی‌های انجام شده با بنیاد ملی نخبگان، طرح‌های برتر به این بنیاد ارائه می‌شوند که منجر به حمایت از نخبگان و نوآوران خواهد شد تا بتوانند طرح‌‌های خود را به مرحله تجاری‌سازی برسانند.

در بخش اختراعات برتر دانشجویی، طرح آقایان حسن بهرامی، بهنام مهدی‌خانی و امیر یاوری از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با عنوان دستگاه تلفیقی تعیین نفوذپذیری و انتشار کلر در بتن با کنترل دمایی خودکار رهیافت به عنوان یکی از 10 طرح برتر کشور در این بخش انتخاب شد.