صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |RSS logo Left
کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
Right Menu Skip Navigation Links Left Menu
تاریخ و زمان انتشار : 08:05  -   1397/12/22 ارسال به دوستان
تعداد بازدید : 43

نسخه چاپی نسخه چاپی      


به همت دانشکده صنایع و مکانیک صورت گرفت؛
برگزاری جشنواره "محصولات برپایه مالت وجوانه ها"

جشنواره و کارگاه تخصصی "محصولات بر پایه مالت و جوانه ها" با هدف رشد خلاقیت، ارتباط با صنعت و پیاده‌سازی کاربردی دانش در محصولات غذایی توسط دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و با همکاری انجمن علمی علوم و صنایع غذایی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم، 28 گروه شرکت‌کننده، محصولات تولیدی خود از قبیل انواع غذا، نوشیدنی، دسر و میان وعده بر پایه مالت و جوانه‌ها را به نمایش گذاشتند.

شرکت کنندگان در جشنواره مالت‌ها و جوانه‌ها با استفاده از پودر، عصاره و روغن جوانه‌های غلات و حبوبات از جمله گندم، جو، جودوسر، یولاف، چاودا، ماش و لوبیا، غذاهای سلامت بخش خود را عرضه کردند.

اهمیت استفاده از جوانه‌ها از یک سو در دسترس، ارزان و سالم بودن آنها و از سوی دیگر تامین بخش عمده ای از نیازهای بدن به ویتامین‌های مختلف، املاح معدنی و آنزیم‌ها می‌باشد. در حقیقت جوانه‌ها مولتی ویتامین‌های طبیعی هستند، که طی فرآیند جوانه زدن از دانه‌ها تولید می‌شوند. جوانه‌ها منبع فراوانی از اسیدهای آمینه آماده جذب و قندهای طبیعی هستند. با مصرف جوانه‌های مختلف می‌توان مقدار قابل توجهی از ویتامین‌های B را به بدن رساند.

ایمنی غذا، استفاده از اجزای سالم در فرآوری ماده غذایی، ارزش تغذیه ای، طعم و مزه، کاربرد ترکیبات بر پایه مالت وجوانه‌ها در فرمولاسیون ماده غذایی، نوآوری، خلاقیت و اقتصادی بودن فاکتورهایی بودند که از سوی هیات داوران برای تمام گروه‌ها مورد ارزیابی قرار گرفتند.

در این جشنواره، خانم لیلا حسنی مقام اول را کسب نمود و آقایان یاسین کشتکار و امیرحسین نیکجو به ترتیب موفق به کسب مقام‌های دوم و سوم شدند و در بخش سبزه آرایی جشنواره نیز آقای ارمیا پراوند صادق لو به مقام برتر دست یافت.
         

Footer آمار بازدیدها کاربران اينترنت Valid XHTML Valid CSS