صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 12:05  -   1398/01/28 ارسال به دوستان

برگزاری مرحله مقدماتی مسابقات مناظرات دانشجویی استان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

مرحله مقدماتی هشتمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی استان قزوین در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این مسابقات به همت جهاد دانشگاهی استان و در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور 22 تیم از دانشگاه‌های بین‌المللی امام خمینی(ره)، علوم پزشکی، پیام نور، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه بوئین زهرا برگزار شد.

مناظره‌های مرحله‌ی مقدماتی با موضوعاتی از قبیل مفاسد اقتصادی، شبکه‌های اجتماعی، جایگاه زنان، مسائل مربوط به حوزه‌ی انقلاب اسلامی، اردوهای جهادی، اظهارات متهمین اقتصادی و موضوعات گوناگون دیگر برگزار شد و داوری این مرحله از مناظرات را آقایان دکتر محمدی، دکتر قربانی، دکتر موسوی، دکتر چهرقانی، دکتر معماری و خانم ها دکتر رون، دکتر انصاری و دکتر موسوی بر عهده داشتند.

هدف اصلی این مسابقات ایجاد و رشد بستر مقوله‌ی آزاداندیشی در دانشگاه‌ها و رشد سطح علمی دانشجو و دانشگاه است تا دانشجوها بتوانند نظرات خود را با رویکردی علمی و در بستری آرام و دور از تنش مطرح کنند و با یکدیگر تبادلات علمی داشته باشند.

برندگان مرحله‌ی مقدماتی در روز 31 فروردین در مرحله‌ی یک هشتم در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) با یکدیگر مناظره ‌می‌کنند، در ادامه نیز مرحله‌ی یک چهارم از مسابقات در سوم اردیبهشت و مرحله‌ی نهایی و اختتامیه‌ی آن در نهم اردیبشهت ماه برگزار می‌شود.

شایان ذکر است؛ برگزیدگان این مسابقات به مرحله‌ی منطقه‌ای و سپس به مرحله‌ی کشوری که در تهران برگزار می‌شود، راه پیدا خواهند کرد.