تاریخ و زمان انتشار : 16:13  -   1398/01/25 ارسال به دوستان

در یک حرکت جهادی و به منظور کمک به مردم مناطق سیل‌زده کشور صورت گرفت؛
ساخت دستگاه تخلیه‌ی گِل‌ولای توسط محققان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

محققان مرکز تحقیقات مکانیک خودروی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق به ساخت دریل افقی برای خروج گل‌ولای شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، به دنبال جاری شدن سیل در مناطق مختلف کشور و خسارت‌ به منازل مسکونی و لزوم تخلیه‌ی گل و لای در منازلی که در آن بیل مکانیکی قابل استفاده نیست، محققان این دانشگاه دست به کار شده و در حرکتی جهادی یک محصول برای خروج گل‌ولای تولید کردند.

محققان مرکز تحقیقات مکانیک خودروی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به همراه تیم ۱۲ نفره در یک اقدام فوری طی سه روز با امکانات موجود در کشور و نوآوری، موفق به ساخت دریل افقی برای خروج گِل‌ولای شدند.

این دستگاه یک دریل افقی است که قابلیت حرکت در محور عمودی و افقی را دارد و در مناطق سیل زده می‌توان به خوبی از آن بهره برداری کرد.

این دریل دارای چرخی است که به راحتی حرکت می‌کند و دارای یک موتور ۱۸ اسب بخار است که در واقع می‌تواند هر نوع خاک و گِل را به راحتی تخلیه کند. سرمته ای که روی این دستگاه تعبیه شده آن را قادر می‌کند که راحت تر روی سطح خاک یا گِل و لای سوراخ ایجاد کند.

این دستگاه در مدت ۴۸ ساعت طراحی شده و دارای ۹۰ سانتی متر عرض و ۲ متر طول است؛ همچنین این دستگاه با ارتفاع ۳۰ سانتی متر می‌تواند تا دو متر بالا و پایین برود.