صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 20:26  -   1398/02/12 ارسال به دوستان

در هفتمین جشنواره ملی تجلیل از تلاشگران کشور صورت گرفت؛
تجلیل از دکتر موسی‌خانی به عنوان کارآفرین برتر نظام آموزش عالی

در هفتمین جشنواره ملی تجلیل از تلاشگران کشور که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، از دکتر مرتضی موسی‌خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز به عنوان کارآفرین برتر در بخش نظام آموزش عالی تجلیل به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین،‌ در این مراسم که در سالن همایش‌های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و با حضور مسئولان آن همراه بود، اعضای شورای سیاست‌گذاری کیفیت کشور و فعالان اقتصادی حوزه صنعت، بازرگانی، فرهنگ و هنر و علم و فناوری نیز حضور داشتند.

در این مراسم پس از قرائت بیانیه هیات داوران، در چهار سطح «تندیس»، «مدال»، «نشان» و «لوح تقدیر» از تلاش‌گران کشور در حوزه صنعت، بازرگانی، فرهنگ و هنر و دانش تجلیل شد.

در سطح تندیس از دکتر مرتضی موسی‌خانی رئیس موفق دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز به عنوان کارآفرین برتر نظام آموزش عالی کشور تجلیل به عمل آمد.