صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 13:31  -   1398/02/15 ارسال به دوستان

برگزاری جشن بزرگ همدلی با دانشجویان غیرایرانی

جشن بزرگ دانشجویی، همدلی با دانشجویان غیر ایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این مراسم به همت کانون فرهنگی، دانشجویی اندیشه نور و با همکاری معاونت فرهنگی، دانشجویی در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی با استقبال پرشور دانشجویان برگزار شد.

در این مراسم که با حضور دکتر موسی‌خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر انصاری مسوول امور دانشجویی سفارت جمهوری افغانستان در ایران، دکتر اکبری معاونت فرهنگی، دانشجویی، حجت‌الاسلام ‌و المسلمین صفی‌خانی مدیر کل فرهنگی و جمع کثیری از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین همراه بود، در خصوص شباهت‌ها و قرابت‌های فرهنگی دو ملت ایران و افغانستان مطالبی بیان شد.

در این جشن باشکوه همچنین استاد سرور رجایی پژوهشگر و روزنامه نگار و نویسنده کتاب "از دشت لیلی تا جزیره مجنون" به عنوان میهمان حضور داشت که ضمن رونمایی از این کتاب، وی مطالب و خاطراتی در خصوص جمع‌آوری آن برای حاضران بیان کرد.

برنامه‌های متنوعی شامل اجرای تئاتر، دکلمه، استند آپ کمدی، موسیقی افغانستانی، نمایشگاه دانشجویی، غذاهای محلی، صنایع دستی، عکس، نقاشی و کتاب از دیگران بخش‌های این جشن بود.

شایان ذکر است؛ در پایان این مراسم از دانشجویان غیر ایرانی ممتاز علمی آموزشی و فرهنگی با اهدای جوایزی تجلیل به عمل آمد.