صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 14:09  -   1398/02/11 ارسال به دوستان

همزمان با روز ملی خلیج فارس برگزار شد؛
برگزاری ویژه برنامه خلیج تا ابد فارس در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

همزمان با روز ملی خلیج فارس، ویژه برنامه‌ای به همین مناسبت در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که به همت کانون فرهنگی، دانشجویی فرهنگ و هنر و در آمفی تئاتر روباز دانشگاه و به بهانه‌ی ارج نهادن به ایران زمین و اعتلای آن برگزار شد، بر اصالت دیرینه‌ی نام خلیج فارس به عنوان برگ زرینی در تاریخ کشور تاکید شد.

در این گردهمایی استاد علی کوچک‌خانی از رزمندگان جنگ تحمیلی و استاد دانشگاه، پیرامون قدمت و اصالت نام خلیج فارس و دسیسه‌های غرب به منظور جایگزین کردن نام‌های جعلی برای رسیدن به مطامع خود مطالبی را بیان کرد.

سخنرانی، گالری عکس، شعرخوانی، موسیقی سنتی، استند آپ کمدی و مسابقه حضوری از دیگر بخش‌های متنوع این برنامه بود که با استقبال و حضور پرشور دانشجویان همراه شد.