صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 12:31  -   1398/06/08 ارسال به دوستان

بازدید وزیر ورزش از دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

وزیر ورزش و جوانان در حاشیه‌ی افتتاح چند طرح ورزشی در قزوین، از دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر مسعود سلطانی فر که به مناسبت هفته‌ی دولت و به بهانه‌ی افتتاح چند پروژه‌ی ورزشی، در قزوین حاضر شده بود؛ در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با روسا، نایب رئیسان و دبیران هیات‌های ورزشی استان دیدار کرد.

در حاشیه‌ی این نشست، دکتر سلطانی فر با حضور در مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از دستاوردهای این دانشگاه در زمینه‌های مختلف بازدید کرد.

وی در این بازدید با اشاره به نقش مدیریت بلند مدت دکتر موسی‌خانی در دستاوردهای بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، برخی از آن‌ها را شگفت‌انگیز و غرورآفرین دانست.