تاریخ و زمان انتشار : 12:31  -   1398/02/09 ارسال به دوستان

پیاده روی دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در پارک جنگلی فدک

به مناسبت گرامی داشت هفته معلم برنامه پیاده روی دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این برنامه که با حضور دانشجویان دختر برگزار شد؛ شرکت کنندگان مسیر مزار شهدای گمنام تا پارک جنگلی فدک را پیاده روی کردند.

دانشجویان در ابتدای این مسیر ضمن حضور در گلزار شهدای گمنام و قرائت فاتحه با آرمان های شهدا تجدید میثاق کردند.

در ادامه این همایش دانشجویان با پیاده‌روی تا پارک جنگلی فدک در یک روز بهاری، ضمن بهره‌مندی از هوای پاک و مناظر زیبای طبیعت در یک فضای شاد و صمیمی با انجام حرکات آمادگی جسمانی زیر نظر باقری از مربیان ورزش‌های همگانی، یک روز خاطره‌انگیز برای خود رقم زدند.

این برنامه توسط امور فوق برنامه خواهران اداره کل ورزش دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.