صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 14:34  -   1398/03/02 ارسال به دوستان

به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و به منظور مهارت افزایی دانشجویان صورت گرفت؛
برگزاری نشست تخصصی زنجیره تامین

رویدادی دیگر از سلسله رویدادهای مهاد (مهارت افزایی دانشجویان) با عنوان "نشست زنجیره تامین" توسط دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، مهاد مجموعه رویدادهایی برنامهریزی شده است که در دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک با محوریت توسعه مهارتهای دانشجویان با استفاده رویدادهای کاردبردی، استفاده از پتانسیل صنایع استان و کشور به منظور توسعه توانمندیهای دانشجویان و فارغ التحصیلان، معرفی قابلیتهای دانشکده به دانشجویان سایر دانشگاههای کشور و ایجاد مزیت رقابتی برای فارغ التحصیلان دانشگاه در بازار کار برگزار می‌شود.

این دوره از رویداد مهاد، با همکاری شرکت یونیلیور و با محوریت زنجیره تامین این شرکت برگزار شد که یکی از بزرگترین زنجیرههای تامین را در سطح دنیا دارا میباشد.

در این رویداد یک روزه، مهندس سپنتا، مدیر کارخانه یونیلیور ایران، مفاهیم اولیه زنجیره تامین را به همراه زنجیره تامین شرکت در مقیاس بین المللی برای دانشجویان معرفی کرد.

در ادامه نیز دانشجویان در قالب چهار کارگاه عملیاتی به یادگیری مفاهیم کاربردی مطرح شده در هر یک از قسمت‌های زنجیره تامین اعم از تامین مواد، تولید، برنامه‌ریزی و توزیع پرداختند.

شایان ذکر است؛ در پایان، نشست پرسش و پاسخی بین دانشجویان و مدیران شرکت صورت گرفت و دانشجویان از تجربههای کاربردی مدیران این شرکت بهرهمند شدند.