صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 17:04  -   1398/03/09 ارسال به دوستان

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در دعوت به راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس

بی تردید تعیین روز جهانی قدس از سوی حضرت امام خمینی (ره) به عنوان نقطه عطفی در رهبری حکیمانه آن پیرفرزانه در جهان اسلام و ودیعه ای ارزشمند از سوی خداوند به انقلاب اسلامی و مردم مسلمان و ستمدیده جهان بوده است.

به برکت این روز بزرگ مساله آزادی قدس شریف مطالبه عمومی نه تنها ملت های مسلمان بلکه همه آزادی خواهان جهان می باشد. روز جهانی قدس با به صحنه آوردن ملت های مسلمان در موضوع فلسطین معادلات حاکم بر این مساله را به کلی دگرگون ساخت و صهیونیسم و حامیان جهانی اش را در موضع ضعف قرار داد.

روز قدس روز فریاد بلند ملت های مسلمان علیه زورگویی، ظلم و ستمِ نزدیک به هفت دهه ای استکبار جهانی علیه امت اسلامی و تجلی وحدت، یکپارچگی و ایستادگی، پایداری ملت های مسلمان در مساله فلسطین می باشد. بی تردید ملت های مسلمان ریشه های فاسد صهیونیست را خواهند خشکاند و اجازه نخواهند فریاد مظلومانه ملت فلسطین در گلو خفه گردد.

شرکت در راهپیمایی روز قدس و بزرگ داشت آن وظیفه شرعی همه ماست و این حضور، یک نمونه از مبارزه فرهنگی با دشمن غاصب به شمار می آید.

هیات رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، حمایت از انتفاضه مردم فلسطین با گرامی داشت یاد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) و تأکید بر ضرورت پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری در مساله فلسطین به ویژه در برهه بسیار حساس کنونی را وظیفه‌ی ذاتی خود می‌دانند و همگام با ملت بزرگ و شریف ایران، در راهپیمایی این روز بزرگ شرکت خواهند کرد.

هیات رئیسه‌ی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین