صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 17:06  -   1398/03/09 ارسال به دوستان

بیانیه‌ی سازمان بسیج استادان استان قزوین به مناسبت روز جهانی قدس

شب قدر به قدر و قیمت انسانیت و ولایت، کرامت و تظلّم خواهی؛ تقدیر پاک امّت حزب الله مسلمان است در چنگ زدن به فقه حکومتی مستحکمی که زمینه‌ساز ظهور منجی مصلح را وظیفه‌ی مشارکتی همه‌ی مردم در پایداری و قوت‌بخشی به حکومت جهانی اسلام می‌داند.

تقدیر مقدّس و العاقبه للمتّقینی که دانه دانه مروارید اشک مظلوم را خاموش کننده‌ی صدای ظالمان کودک‌کشی می‌داند که در تنگنای استراتژیک خود، معامله‌ی مضحک قرن، انتقال سفارت آمریکا به بیت‌المقدس، به رسمیت شناختن جولان و تروریستی خواندن سپاه پاسداران را بر زبان نحس خود جاری ساخته است. روز قدس، روز به خاک مالیدن بینی اسرائیل زبون و مباشرین و معاونین پلید او در جهان غرب و عرب است.

سازمان بسیج استادان استان قزوین، با توسّل به مولای متّقیان و با امید و اقتدا به مولای عصر و زمان، روز قدس را پرشورتر از همیشه‌ی خود گرامی داشته و فرا رسیدن جمعه‌ی آخر ماه مبارک رمضان را در دادخواهی مظلوم و حمایت از مردم مظلوم و مقاوم فلسطین و پاره‌ی تن جهان اسلام به انتظار می‌کشد.

به امید روزی که حق بر باطل به طور کامل غلبه یابد و عجّل الله تعالی فرجه.

سازمان بسیج استادان استان قزوین