صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 13:32  -   1398/03/12 ارسال به دوستان

با حضور رئیس انجمن مهندسی پزشکی ایران صورت گرفت؛
بررسی مدلسازی دریچه‌های قلب در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

با حضور دکتر ناصر فتورایی رئیس انجمن مهندسی پزشکی ایران در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، مدلسازی دریچه‌های قلب مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نشست تخصصی که به همت دانشکده مهندسی برق، پزشکی و مکاترونیک با حضور دانشجویان و علاقه‌مندان رشته مهندسی پزشکی برگزار شد، دکتر فتورایی به بیان مطالبی در خصوص تکنولوژی‌های نوین در مهندسی پزشکی، از جمله مدلسازی دریچه‌های قلب پرداخت.

دکتر فتورایی با اشاره به این که با وجود پیشرفت‌های قابل توجه علوم و تکنولوژی، هنوز هم بيماري‌هاي قلبي جان عده‌ی زيادي را در هر سال مي گيرد، گفت: عمده‌ترين عارضه‌هاي بشري مربوط به سيستم خونرساني و عروقي هستند.

وی در ادامه افزود: يكي از انواع بسيار جدي بيماري‌هاي قلبي، بيماري مربوط به دريچه‌هاي قلب است كه كارايي مناسب خود را از دست مي‌دهند.

رئیس انجمن مهندسی پزشکی ایران با اشاره این که دريچه‌هاي مصنوعي قلب به مدت چهار دهه است كه جهت جايگزين نمودن دريچه‌هاي طبيعي آسيب ديده قلب مورد استفاده قرار مي‌گيرد، به بیان مطالبی در خصوص مدلسازی دریچه‌های قلب پرداخت.