صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 10:37  -   1398/04/05 ارسال به دوستان

به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر؛
حقایقی درباره مصرف سیگار

·        شروع مصرف سيگار در سنين نوجواني وجواني احتمال اعتياد به سيگار را افزايش مي‌دهد. تحقيقات نشان داده است كساني كه در نوجواني يا جواني به طور مرتب سـيگار مي‌كشـند، مصرف را در دوران بزرگسالي نيز ادامه مي‌دهند. اكثر افراد بزرگسالي كه در حال حاضر سـيگار مي‌كشند، مصرف خود را در نوجواني شروع كرده اند.

·        مصـرف سـيگار مي‌تواند از رشـد طبيعـي ريه جلوگيري كند و آن را با كندي مواجه كند و اين به معنـاي كاهـش حجم اكسـيژن در دسـترس براي عضلات است.

·        مصرف سـيگار منجر به افزايش احتمال ابتلا به انواع سرطان‌ها از جمله خون، ريه، دهان، حلق، مري، مثانه، پانكراس و دهانه رحم مي‌شود.

·        نوجواناني كه سـيگار مصرف مي‌كنند 2/5برابر بيشــتر از آنهايـي كه سـيگار نمي‌كشـند به لحاظ شاخص‌هاي سلامتي در وضعيت نامطلوبي هستند.

·        مصرف سـيگار برونشـيت و بيماري‌هـاي مزمن تنفسى ايجاد مي‌كند.

·        نوجواناني كه سيگار مي‌كشند سه برابر بيشتر ازآنهايي كه سيگار نمي‌كشند به دليل مشكلات عاطفي و رواني به پزشك مراجعه مي‌كنند.

·        وقتي سيگار كشيده مي‌شود تمام منواكسيدكربن،90درصد نيكوتين و 70درصد قطران(قير) موجود در آن در ريه باقي مي‌ماند.

·        جواناني كه مرتبا سيگار مصرف مي‌كنند بيشتردچار بيماري‌هاي تنفسي مي‌شوند.

·        سيگار دروازه ساير اعتياد‌ها به شمار مي‌رود.

·        مصرف سيگار با افزايش احتمال خطر بيماري‌هاي كرونر قلبي، فشار خون بالا، سكته مغزي، خونريزي مغزي، آب مرواريد، بيماري‌هاي غدة تيروئيد، سقط جنين، يائسگي زودرس، پوكي استخوان و بيماري‌هاي پوستي همراه است.

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین - مرکز مشاوره