صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 15:52  -   1398/04/13 ارسال به دوستان

آغاز رقابت تیم‌های ایرانی در مسابقات جهانی ربوکاپ استرالیا 2019

مسابقات جهانی ربوکاپ استرالیا 2019 با حضور تیم‌های مختلف جهان، از جمله تیم‌هایی از جمهوری اسلامی ایران آغاز به کار کرد.

به گزارش ستاد اطلاع‌رسانی مسابقات جهانی ربوکاپ استرالیا 2019، در این رقابت‌ها که در دو بخش لیگ‌های دانش‌آموزی و دانشجویی در شهر سیدنی استرالیا در حال برگزاری است؛ تیم‌های شرکت کننده در لیگ‌های مختلف رباتیک به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

در بخش دانش‌آموزی این رقابت‌ها، تیم کاوش از دبیرستان دانش در لیگ امدادگر ماز و امدادگر لاین و تیم‌های پرشین گلف و سه گیگا هرتز از دبیرستان فرزانگان 1 در لیگ فوتبالیست سبک و سنگین شرکت کرده‌اند.

در بخش بزرگسال و در لیگ ربات‌های صنعتی نیز 7 تیم از کشورهایی از جمله هلند، سنگارپور، آلمان، ایران و ... به رقابت می‌پردازند. در این بخش تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین حضور دارد.

در لیگ ربات انسان‌نما در دو بخش سایز نوجوان و سایز کودک تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و تیم بِه ربات از ایران به رقابت با تیم‌هایی از کشورهای فرانسه، چین، ژاپن، آلمان، اندونزی، استرالیا و ... خواهند پرداخت.

همچنین در لیگ ربات‌ فوتبالیست سایز کوچک 20 تیم از کشورهایی از جمله آلمان، چین، کانادا، هلند، برزیل، فرانسه، ایران و ... با هم به رقابت خواهند پرداخت.

در لیگ ربات امدادگر واقعی 19 تیم از کشورهایی از جمله ژاپن، آلمان، آمریکا، چین،کانادا،سنگاپور،مکزیک، تایلند، ایران و ... رقابت خواهند کرد.

در لیگ ربات‌های شبیه‌ساز و امدادگر مجازی نیز دو تیم از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین حضور داشته و تیم دبیرستان سلام اسلام نیز در لیگ امدادگر مجازی حضور دارند.

شایان ذکر است؛ مسابقات جهانی ربوکاپ استرالیا 2019 از 2 تا 8 جولای (11 تا 17 تیر ماه) در شهر سیدنی برگزار می‌شود.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا را کلیک نمایید.