صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 10:50  -   1398/04/24 ارسال به دوستان

سومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات بدمینتون قهرمانی کشور

در مسابقات قهرمانی بدمینتون دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور ویژه دانشجویان، تیم پسران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق به کسب مقام سوم تیمی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که با حضور 15 تیم و به میزبانی واحد فیروزکوه برگزار شد، تیم قزوین در مرحله گروهی در یک بازی زیبا و دیدنی تیم سمنان را با نتیجه 3 بر 1 شکست داد. اما در بازی دوم با همین نتیجه بازی را به تیم قدرتمند زنجان واگذار کرد.

در ادامه بدمینتون بازان قزوینی با صعود به مرحله بعد در یک بازی نفس گیر و جذاب تیم خراسان رضوی دارنده عنوان سومی دوره قبل این مسابقات را با نتیجه 3 بر 2 از مقابل برداشته و ضمن صعود به مرحله بعد، جزو 4 تیم نهایی این دوره از مسابقات معرفی شد.

در بازی نیمه نهایی تیم قزوین برابر تیم قدرتمند گلستان دارنده عنوان دومی دوره قبل قرار گرفت اما نتوانست در برابر این تیم پیروز شود و در نهایت بازی را با نتیجه 3 بر 1 واگذار و به مقام سوم دست پیدا کرد.

تیم‌های تهران و گلستان به ترتیب مقام‌های اول و دوم را به دست آوردند و تیم قزوین و کرمانشاه به صورت مشترک به مقام سوم این دوره از مسابقات رسیدند.

امیرحسین بلاغی، پارسا عابدینی، علی ثابت رفتار، محمدحسین کریمی نیا، سید سینا طالبی اعضای تیم بدمینتون دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این مسابقات بودند و مجید غیاثوند سرپرستی این تیم را برعهده داشت.