صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 15:13  -   1398/05/01 ارسال به دوستان

مقام سوم دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات تنیس روی میز قهرمانی کشور

در مسابقات تنیس روی میز دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور ویژه دانشجویان، سولماز رحمن محمدپور دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق به کسب عنوان سوم در بخش انفرادی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که با حضور 64 ورزشکار و به میزبانی واحد شهر قدس برگزار شد؛ سولماز رحمن محمدپور در مرحله اول با قرعه استراحت مواجه شد و به مرحله دوم صعود کرد.

در این مرحله با نتیجه قاطع 3- 0 نماینده استان خراسان رضوی را شکست داد. در مرحله سوم و در یک بازی حساب شده نماینده استان گیلان را با نتیجه 3- 1 از پیش رو برداشت.

محمدپور در مرحله چهارم نیز در یک بازی دیدنی نماینده قدرتمند تهران را با نتیجه 3- 1 شکست داد. وی در مرحله نیمه نهایی مقابل فاطمه حسینی عضو تیم ملی تنیس روی میز کشورمان قرار گرفت و در یک بازی نزدیک و نفس گیر با نتیجه 3- 2 بازی را به این ملی پوش کشورمان واگذار کرد و در عین شایستگی به عنوان سومی دست پیدا کرد.

نماینده‌ی ملی پوش تیم مشهد در بازی فینال مقابل دیگر ملی پوش این مسابقات از مازندران قرار گرفت و دوم شد. به این ترتیب نمایندگان خوزستان و قزوین به صورت مشترک مقام سوم انفرادی این دوره از مسابقات را به دست آوردند.

شایان ذکر است؛ در این مسابقات سرپرستی تیم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را سیده هاجر سلیمی بر عهده داشت.