صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 13:13  -   1398/05/06 ارسال به دوستان

کسب عنوان سومی بسکتبالیست‌های پسر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات کشوری

در مسابقات بسکتبال 3 نفره پسران دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور ویژه دانشجویان‌، تیم بسکتبال دانشگاه آزاد اسلامی قزوین‌، موفق به کسب عنوان سوم تیمی و عنوان دوم ارزشمندترین بازیکن مسابقات شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین‌، در این مسابقات که با حضور 12 تیم و در 4 گروه 3 تیمی و به میزبانی واحد نجف آباد اصفهان برگزار شد؛ تیم قزوین در گروه یک و در اولین بازی مقابل تیم استان آذربایجان شرقی قرار گرفت و با ارائه یک بازی هماهنگ با نتیجه 21- 17 به پیروزی رسید.

در بازی دوم تیم قزوین مقابل تیم استان مرکزی ایستاد و با نتیجه قاطع 16- 8 این تیم را از پیش رو برداشت و به عنوان صدرنشین به مرحله یک چهارم نهایی صعود کرد.

در این مرحله تیم قزوین مقابل تیم استان گیلان قرار گرفت و در یک بازی حساس و نفس‌گیر تیم خوب گیلانی را با نتیجه 12- 11 شکست داد و به مرحله نیمه نهایی رسید. در این مرحله تیم قزوین مقابل تیم بسیار قدرتمند البرز که از بازیکنان مطرح و لیگ برتری بهره‌مند بود قرار گرفت و با وجود تلاش فروان نتوانست مقابل این تیم به برتری برسد و با نتیجه 16- 7 بازی را به تیم البرز که قهرمان این دوره از مسابقات نیز شد ؛ واگذار کرد. در بازی رده‌بندی تیم قزوین مقابل تیم خوزستان قرار گرفت و در یک بازی حساس و زیبا موفق شد با نتیجه 22 بر 20 به پیروزی رسیده و عنوان سومی این دوره از مسابقات را از آن خود کند. تیم البرز نیز در بازی فینال تیم چهارمحال بختیاری را برد و قهرمان شد.

نکته بسیار با اهمیت این دوره از مسابقات‌، ثبت شدن مسابقات بسکتبال 3 در 3 دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک رویداد بین المللی در سایت فدراسیون جهانی بسکتبال FIBA بود؛ که توسط نماینده فدراسیون نتایج بازی‌ها به صورت مستقیم به فدراسیون جهانی ارسال می‌شد و تیم‌ها و بازیکنان با توجه به مسائل فنی هم چون پرتاب 3 امتیازی‌، پرتاب پنالتی‌، خطاها‌، ریباند و آیتم‌های دیگر دارای رنکینگ می‌شدند و بر همین اساس تیم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به دلیل کسب مقام سوم تیمی‌، رنکینگ سوم تیمی و پارسا معینی بازیکن شایسته قزوینی با کسب 53 امتیاز و تنها یک امتیاز اختلاف با نفر اول‌، از سوی کمیته فنی مسابقات‌، به عنوان دومی ارزشمندترین بازیکن این دوره از مسابقات معرفی شد.بازیکن آذربایجان شرقی با کسب 54 امتیاز اول و بازیکن زنجانی با کسب 47 امتیاز به عنوان سومی ارزشمندترین بازیکنان این دوره از مسابقات دست یافتند.

پارسا معینی‌، امیررضا حیدری‌، سینا نجفی و کیان رحمانی بازیکنان تیم بسکتبال 3 نفره دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را تشکیل می‌دادند و سید میثم حسینی به عنوان مربی و روح الله آقاعلی‌خانی به عنوان سرپرست این تیم را همراهی می‌کردند.

شایان ذکر است؛ در مسابقات بسکتبال 3 در 3 هر تیم از 3 بازیکن در زمین بهره می‌برد و مسابقه بر روی یک حلقه و در یک زمان 10دقیقه ای مفید برگزار می‌شود. در چنین رویدادی پرتاب‌های 3 امتیازی تنها 2 امتیاز محسوب شده و پس از 6 خطای تیمی هر تیم که مرتکب خطا شود به حریف 2 پرتاب پنالتی داده خواهد شد. پرتاب‌های 2 امتیازی و پنالتی در این بازی‌ها تنها یک امتیاز محاسبه می‌گردد و هر تیم به محض اینکه به امتیاز 21 برسد بازی متوقف و به عنوان تیم پیروز معرفی می‌شود در غیر این صورت پس از پایان 10 دقیقه هر تیمی که بیشترین امتیاز را به دست بیاورد به عنوان تیم پیروز معرفی خواهد شد.