صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 12:34  -   1398/06/20 ارسال به دوستان

در دومین اجلاس سراسری کانون‌های بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت؛
انتخاب کانون بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان کانون برتر کشور

در دومین اجلاس سراسری کانون‌های بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی کشور، کانون بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان یکی از 3 کانون برتر کشور انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این اجلاس که به میزبانی مشهد مقدس برگزار شد، کمیسیون‌های شش‌گانه با حضور روسای واحدهای دانشگاهی و مسئولان کانون‌های بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور تشکیل گردید.

این همایش با عنوان «تبیین نظریه نظام انقلابی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» برگزار و راهکارهای اجرایی و عملیاتی شدن بیانیه راهبردی گام دوم توسط استادان دانشگاه آزاد اسلامی بررسی شد.

در پایان این همایش و با ارزیابی عملکرد کانون‌های بسیج استادان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی؛ با اهدای لوحی، کانون بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان یکی از 3 واحد برتر انتخاب شد.