صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 14:30  -   1398/06/20 ارسال به دوستان

بازدید هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از اردوی جهادی دانشجویان

هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور در اردوی جهادی دانشجویان این دانشگاه در مناطق محروم، از نزدیک فعالیت‌های آن‌ها را رصد کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در اردوی جهادی امسال که با نام "برای خدا" و با حضور 50 دانشجوی پسر و دختر برگزار شد، جهادگران با انجام فعالیت‌های مختلف، مردم محروم روستاها را یاری کردند.

در این اردو که 30 دانشجوی پسر و 20 دانشجوی دختر حضور داشتند، جهادگران ساخت خانه، کف‌سازی معابر، نصب آنتن‌های دیجیتال، سقف‌زنی و ساخت محلی برای نگهداری دام‌ها، تخلیه‌ی نخاله‌های ساختمانی را در دستور کار قرار دادند.

همچنین انجام فعالیت‌های فرهنگی مانند برگزاری کلاس‌های مختلف برای کودکان روستا، رنگ‌آمیزی مدرسه، برگزاری کلاس‌های آموزشی و جشنواره غذا برای بزرگسالان از دیگر بخش‌های این اردوی خدا پسندانه بود.

دکتر موسی‌خانی و هیات رئیسه‌ی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز با حضور در این اردو، از نزدیک با فعالیت‌های دانشجویان آشنا شدند.