صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 10:50  -   1398/08/01 ارسال به دوستان

بازدید دکتر ستاری معاون رئیس جمهور از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان از مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر ستاری در این بازدید از مرکز رشد واحدهای فناور، مرکز فناوری و نوآوری سینتک، کارگاه تولید خودروی برقی، شرکت های دانش بنیان، مرکز شتاب دهنده و فاز دوم مرکز رشد واحدهای فناور دیدن کرد.

وی در این بازدید علاوه بر گفت وگو با دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، بر تجاری سازی محصولات و تولید ثروت تاکید کرد و در خصوص حمایت از طرح های نو و خلاقانه قول مساعد داد.

همچنین در بازدید دکتر ستاری، مرکز سرمایه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین افتتاح شد؛ این مرکز یک کارگاه تحلیل بازار سرمایه است که در زمینه آموزش دانشجویان با مفاهیم و سواد مالی، نحوه تحلیل و مدل سازی بازارهای مالی، روش کسب درآمد از معاملات در بازارهای مالی و تشکیل تیم حرفه ای دانشگاه جهت شرکت در مسابقات رسمی داخلی فعالیت می کند. در این مرکز دانشجویان با روش های تحلیل بنیادی، تکنیکی و مدیریت سبدهای سرمایه گذاری به صورت حرفه ای آشنا می‌شوند و با سرمایه مجازی قادر به انجام معاملات هستند.