صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 08:37  -   1398/08/08 ارسال به دوستان

برگزاری مسابقات تنیس روی میز دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

به مناسبت هفته تربیت بدنی یک دوره مسابقه تنیس روی میز ویژه دانشجویان پسر در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، سید امیر حسینی استاد این دانشگاه و از داوران بین‌المللی تنیس روی میز استان قزوین در این خصوص گفت: این مسابقات به مناسبت هفته تربیت بدنی و با شرکت 41 ورزشکار و به صورت 2 حذفی در سالن جانبی مجموعه ورزشی یادگار امام (ره) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

وی افزود: از نظر کمی و کیفی این مسابقات از سطح مناسبی برخوردار بود.

در پایان این مسابقات امیرعلی حیدری فرد به مقام قهرمانی دست پیدا کرد، سیدعلی کاظمی دوم شد و محمدمهدی مهدی‌پور عنوان سوم را به دست آورد.

شایان ذکر است؛ این مسابقات به همت امور فوق برنامه برادران اداره کل امور ورزش دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.