صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 16:11  -   1398/08/21 ارسال به دوستان

قابل توجه دانشجویان ثبت نام کننده وام شهریه در سامانه ساجد

دانشجویان گرامی با عنایت به تائید نهایی وام توسط سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به اطلاع  می رساند ؛ متقاضیانی که در مهلت تعیین شده اقدام به ثبت درخواست وام نموده اند،  باتوجه به نوع  درخواست تائید شده می توانند به شرح ذیل اقدامات بعدی جهت دریافت وام را انجام دهند.

وام بانک ملی ایران :

با توجه به شرایط ومدارک لازم جهت دریافت وام بانک ملی، دانشجویان جهت اطلاع ازچگونگی نحوه  پرداخت وام میتوانند درساعات اداری با شماره تلفن 2- 33689861 - 028  (بانک ملی)  و با شماره  7-33665275-028 (داخلی 5025) تماس حاصل نمائید.

وام بانک رسالت :

دریافت وام از بانک رسالت بر اساس لیست های تائید شده در مقاطع زمانی ازطرف شعبه مرکزی بانک ارسال وپس از ابلاغ وطی تماس  تلفنی توسط کارکنان بانک با دانشجویان واعلام شرایط ومدارک لازم  در محل دانشگاه و یا شعب منتخب هماهنگ شده توسط بانک در سراسر کشور انجام می گردد .

وام بانک قرض الحسنه مهر ایران :

دریافت وام  از بانک  مهر ایران  با  عنایت به  شرایط  این بانک  به صورت  حضوری  در تمامی شعببانک مهر ایران در سراسر کشور با ارائه مدارک ضامن انجام می گردد ، لذا دانشجویان پس از انجام  مراحل دریافت وام در هر شعبه مورد نظر(محل سکونت و...) فیش واریزی وام را به اداره صندوق رفاه   تحویل نمایند.

(( اداره صند وق رفاه دانشجویان واحد قزوین ))