صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 20:16  -   1398/08/25 ارسال به دوستان

بازدید معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی از دستاوردهای واحد قزوین

دکتر روح‌اله دهقانی، معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و هیات همراه با حضور در واحد قزوین، از دستاوردهای تحقیقاتی پژوهشگران، دانشجویان و محققان این دانشگاه در زمینه‌های مختلف بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این بازدید دکتر دهقانی و هیات همراه از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و محصولات تولید شده توسط شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بازدید کردند.

وی در ادامه، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با آخرین تحقیقات و تولیدات دانش بنیان دانشجویان و محققان این دانشگاه آشنا شد.

دکتر روح‌اله دهقانی در بازدید از فعالیت تیم‌های تحقیقاتی، در خصوص حمایت از پروژه‌ها و طرح‌های کاربردی، قول مساعد داد.

شایان ذکر است؛ بازدید کنندگان از بخش‌های مختلف مرکز فناوری و نوآوری سینتک همچون تجاری سازی نرم افزار‌ها، اپلیکیشن‌های موبایل و خدمات نورومارکتینگ، بازی‌سازی و تولیدات چند رسانه‌ای در حوزه‌های فرهنگی و سبک زندگی، مراکز تحقیقاتی رباتیک، علوم همگرا و شرکت‌های دانش بنیان و شتاب دهنده‌های مستقر در این مرکز دیدن کردند.