صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 16:49  -   1398/09/01 ارسال به دوستان

آغاز مسابقات بدمینتون کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور به میزبانی واحد قزوین

همزمان با آغاز هفته‌ی بسیج، مسابقات بدمینتون کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور با حضور دکتر جوانمرد مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی، به میزبانی واحد قزوین آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، آیین افتتاح این مسابقات در مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با ادای احترام به مقام والای شهدا و با حضور دکتر موسی‌خانی رییس این دانشگاه، تیم‌های شرکت کننده، داوران و کمیته‌ی اجرایی برگزار شد.

مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم ضمن تبریک آغاز هفته‌ی بسیج و قدردانی از زحمات همکاران واحد قزوین به خصوص دکتر موسی‌خانی در برگزاری این مسابقات، اظهار داشت: ما با وجود همه‌ی مشکلات، بر برگزاری مسابقات ورزشی تاکید داریم، چرا که در دانشگاه آزاد اسلامی ورزش یک ارزش است و همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند امر به ورزش، امر به معروف است.

دکتر جوانمرد با تشکر ویژه از دکتر اکبری مقدم، دکتر مافی‌ترابی، حجت‌الاسلام والمسلمین صفی‌خانی و آقای کاکاوند از مسئولان اجرایی واحد قزوین، گفت: مکان و زمان برگزاری مراسم افتتاحیه‌ی این مسابقات مقدس است و این رقابت‌ها هم به مناسبت هفته‌ی بسیج و به یاد و خاطره‌ی بسیجیان، مردان بی‌ادعا و اسطوره‌ی صبر و شهادت است و این افتخاری برای دانشگاه آزاد اسلامی است که به همین مناسبت میزبان 16 استان کشور است.

وی با اشاره به سرانه‌ی ورزشی کشور به میزان 65 سانتی‌متر مربع، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در بخش ورزش یک میلیون و 520 هزار مترمربع فضای ورزشی ایجاد کرده و سرانه‌ی فضای ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی یک متر و 40 سانتی‌متر مربع، یعنی بیش از 2 برابر سرانه‌ی کشور است.

مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: 530 عضو هیات علمیِ مربی به بالا در رشته‌ی تربیت بدنی در این دانشگاه وجود دارد و 52 هزار نفر در رشته‌های تربیت بدنی در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل می‌کنند. 178 واحد دانشگاهی، رشته‌های تخصصی تربیت‌بدنی در مقاطع مختلف در کشور دارند و این نشان می‌دهد انصافا دانشگاه آزاد اسلامی بر گردن سیستم ورزشی کشور سهم بسیار عمده‌ای دارد. به طور مثال کاروان‌های ورزشی اعزامی از کشور عمدتا دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی هستند؛ آخرین کاروان، یونیورسیاد ایران بود که از 17 مدال کسب شده، 12 مدال سهم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بود؛ یعنی بیش از 75 درصد سهم این دانشگاه بوده است. این‌ها نشان می‌دهد که این دانشگاه بر روی ورزش سرمایه‌گذاری کرده و با این کار سرمایه‌ی فرهنگی خود را بالا می‌بریم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز در این مراسم ضمن قدردانی از زحمات تمام کسانی که در برگزاری این مسابقات تلاش کردند، به خصوص دکتر جوانمرد مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی و همکاران واحد قزوین، گفت: از حُسن سلیقه‌ی برگزار کنندگان این مسابقات قدردانی می‌کنم که همزمان با آغاز هفته‌ی مبارک بسیج این رقابت‌ها را برگزار می‌کنند.

دکتر موسی‌خانی همچنین با اشاره به برگزاری مراسم افتتاحیه‌ی این مسابقات در جوار مزار شهدای گمنام، گفت: ما هرچه داریم از شهدا است؛ آسایش، آرامش و امنیت امروز جامعه‌ی ما مدیون از خودگذشتگی‌ها، ایثار و جان باختگی تمامی شهدا و ایثارگرانی است که این امنیت را برای ما فراهم کردند. چه شهدای انقلاب که در پیروزی انقلاب تلاش کردند و ایثارگران عزیزی است که ما هرچه کار کنیم نمی‌توانیم پاسخ‌گوی از خودگذشتگی‌های این عزیزان باشیم. و امروز هم با از خود گذشتگی‌های خود نمی‌گذارند جنگ وارد کشور شود. باید قدر این موهبت را بدانیم و شرایط خود را با کشورهای همسایه مقایسه کنیم تا قدردان این از خودگذشتگی‌ها باشیم.

وی خطاب به شرکت کنندگان افزود: امیدوارم مسابقات خوبی را در پیش داشته باشید و ما هم میزبان خوبی برای شما باشیم تا از حضور در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین لذت ببرید و البته کاستی‌های احتمالی را بر ما ببخشید.

دکتر موسی‌خانی تصریح کرد: به هر ترتیب واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با همه‌ی محدودیت‌های موجود،‌ فعالیت‌های ارزشمند ورزشی را ادامه می‌دهند که جا دارد از دکتر کلانتری معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی و همکاران عزیزشان در اداره کل تربیت بدنی و سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی که ما را همراهی کردند تشکر و قدردانی کنیم.

در ادامه پس از قرائت فاتحه و تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل (ره) و شهدای گرانقدر توسط شرکت کنندگان، مسابقات به صورت رسمی آغاز شد.