صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 17:29  -   1398/09/02 ارسال به دوستان

محکومیت اغتشاش‌های اخیر توسط دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور در راهپیمایی مردمی

هیات رییسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین همراه با مردم ولایت مدار و همیشه در صحنه استان، ساختار شکنی و تخریب اموال عمومی در حوادث اخیر توسط معترضان و اغتشاش‌گران را محکوم کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این راهپیمایی جمع کثیری از مردم قزوین در محکومیت اقدامات هنجارشکنانه‌ی تعدادی اغتشاشگر که پس از افزایش قیمت بنزین اقدام به تخریب اموال عمومی کرده بودند، راهپیمایی کردند.

در این راهپیمایی باشکوه که از میدان میرعماد تا خیابان سبزه‌میدان برگزار شد، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز همراه با سایر اقشار مردم، شرکت کرده و حضوری پررنگ داشتند.

شایان ذکر است؛ شرکت کنندگان در این مراسم با نمایش پلاکاردهایی، حمایت خود از مقام معظم رهبری و اتحاد و همبستگی ملت را به نمایش گذاشتند.