صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 18:47  -   1398/09/02 ارسال به دوستان

پس از 2 روز رقابت مشخص شد؛
شناخت 8 تیم برتر مسابقات بدمینتون کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی

8 تیم برتر مسابقات بدمینتون کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی پس از 2 روز رقابت راهی مرحله‌ی یک چهارم نهایی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این رقابت‌ها که به میزبانی واحد قزوین و با حضور 16 تیم در حال برگزاری است؛ تیم‌ها در 4 گروه 4 تیمی به رقابت با یکدیگر پرداختند.

در گروه "الف" این مسابقات که تیم‌های زنجان، مرکزی، لرستان و گلستان حضور داشتند؛ تیم‌های زنجان و گلستان با غلبه بر حریفان به ترتیب به عنوان تیم‌های اول و دوم راهی دور بعد شدند.

در گروه "ب" نیز که تیم‌های خوزستان، همدان، البرز و سمنان حضور داشتند؛ پس از دو روز رقابت، تیم‌های همدان و البرز به عنوان تیم‌های اول و دوم به دور بعدی صعود کردند.

همچنین در گروه "ج" مسابقات که شامل تیم‌های تهران، سازمان مرکزی، کردستان و مازندران بود، دو تیم مازندران و تهران راهی دور بعد شدند.

در گروه "د" نیز از میان تیم‌های فارس، کرمان، قزوین و آذربایجان شرقی، تیم‌های آذربایجان شرقی و فارس به مرحله‌ی یک چهارم نهایی راه یافتند.

شایان ذکر است؛ مسابقات همچنان در بخش انفرادی و تیمی در حال برگزاری است و روز یکشنبه با برگزاری مسابقات پایانی، نفرات و تیم‌های برتر معرفی خواهند شد.