صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 11:43  -   1398/09/04 ارسال به دوستان

برگزاری اولین کنفرانس بین المللی روندهای نوین تحلیل داده در لجستیک و زنجیره تامین به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

نخستین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین تحلیل داده در لجستیک و زنجیره تامین به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این همایش بین‌المللی که با حضور چشمگیر استادان، دانشجویان، صنعتگران و چهره‌های برجسته‌ی علمی جهان و در سالن علامه رفیعی این دانشگاه برگزار شد، آخرین مباحث رویکردهای نوین تحلیل داده در لجستیک و زنجیره تامین مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

فناوری زنجیره کوکی، هوش محاسباتی و مصنوعی، یادگیری ماشینی، رویکردهای داده کاوی، تحلیل کلان داده، هوش کسب و کار، سیستم‌های مبتنی بر دانش هوشمند، تحلیل داده جریان، رویکردهای یادگیری، اینترنت اشیاء، محاسبات ابری، تحلیل داده آماری، صنعت 0/4، مدیریت تامین کننده، لجستیک در صنایع کوچک و متوسط، برنامه‌ریزی و ساخت، مدیریت روابط با مشتری، سیستم‌های توزیع و حمل و نقل، قراردادهای هوشمند، تکنیک‌های تصمیم‌گیری، ارزیابی و تحلیل عملکرد، زنجیره‌های تامین پایدار، انعطاف‌پذیر و بشر دوستانه، بهینه‌سازی مبتنی بر شبیه‌سازی و کسب و کار و تجارت الکترونیک از جمله محورهای این کنفرانس بودند.

در این کنفرانس 9 استاد برجسته بین المللی از کشورهای آلمان، هلند، استرالیا، اتریش و ایران سخنرانی نمودند. دکتر بهلولی از آلمان، دکتر میرانی از اتریش، استاد اوستروپ به عنوان سخنران صنعتی از هلند، دکتر آندرس آگوست از کشور استرالیا، دکتر دری از دانشگاه تربیت مدرس، دکتر کریمی و دکتر احمدی از دانشگاه امیرکبیر،‌ دکتر توکلی مقدم از دانشگاه تهران و دکتر اخوان نیاکی از دانشگاه صنعتی شریف از سخنرانان اصلی این کنفرانس یک روزه بودند.

110 مقاله به دبیرخانه‌ی این کنفرانس ارسال شده بود که از این تعداد، 76 مقاله پذیرفته شد و 40 مقاله در روز کنفرانس به صورت شفاهی ارائه شدند. همچنین 1200 نفر ساعت کارگاه نیز برای شرکت کنندگان در این کنفرانس برگزار شد.

سازمان‌های متعددی به عنوان حامی مالی با کنفرانس همکاری کردند که از جمله آنها می‌توان به شرکت‌های  یونیلور، فرانگر، ماکیان پرجام، سایه گستر اسکو و یاس تجارت آسیا و نیز بنیاد برکت و شهرداری قزوین اشاره کرد.

در حاشیه این کنفرانس، نشست صمیمانه برخی از فارغ التحصیلان ممتاز رشته مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با دکتر موسی‌خانی ریاست دانشگاه برگزار شد که طی آن فرصت‌های همکاری پژوهشی و انجام پروژه‌های مشترک با مراکز تحقیقاتی دانشگاه مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

همچنین رویداد زنجیره تامین به صورت کاربردی با همکاری شرکت یونیلور با حضور استادان و دانشجویان برگزار شد.