صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 15:16  -   1398/09/07 ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه پیشگیری از وقوع جرائم اتفاقی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

به همت مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، کارگاه تخصصی پیشگیری از وقوع جرائم اتفاقی در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این کارگاه که با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه برگزار شد، دکتر رجبعلی از استادان جرم شناسی دانشکده مدیریت و حسابداری در رابطه با انواع جرم به ویژه جرائم اتفاقی که بدون قصد و نیت رخ می‌دهند، مطالبی بیان کرد.

وی اظهار داشت: جرائمی که ناشی از سهل انگاری و یا هیجانات شدید رخ می‌دهد، اما قانونگذار در قبال آنها برخورد سخت‌گیرانه داشته و مجازات در نظر گرفته است. لذا در اولین گام برای پیشگیری، باید سطح دانش و اطلاعات حقوقی خود را افزایش دهیم.

سرهنگ محبعلی دیگر مدرس این کارگاه نیز مباحثی پیرامون انواع خشونت (فیزیکی، روانی، اقتصادی، فضای مجازی و.....) مطرح کرد و گفت: در زمینه پیشگیری از جرم ابتدا نهادهای فرهنگ‌ساز به ویژه مراکز دانشگاهی باید پیشرو باشند و سپس تک تک افراد جامعه باید در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تلاش کنند.

در پایان این جلسه، مصلحی‌راد مشاور مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز به ارائه‌ی مباحث روانشناختی در حوزه جرم پرداخت و از آمادگی مرکز مشاوره این دانشگاه برای آموزش مهارت‌های روانشناختی (تاب آوری، کنترل خشم، حل تعارض و...) به دانشجویان در راستای پیشگیری از جرم ، بزهکار و بزه دیده شدن خبر داد.