صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 16:53  -   1398/09/12 ارسال به دوستان

مدیر حوزه‌های علمیه استان در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
این دانشگاه نه تنها در کشور، بلکه در جهان خوش درخشیده و باعث افتخار است

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدتقی سبحانی‌نیا، مدیر حوزه‌های علمیه استان قزوین، ضمن بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از نزدیک با دستاوردها و فعالیت‌های دانشجویان و پژوهشگران این دانشگاه آشنا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، حجت‌الاسلام والمسلمین سبحانی‌نیا ضمن بازدید از دستاوردهای علمی، پژوهشی و فرهنگی این دانشگاه، از فاز دوم مرکز فناوری و نوآوری سینتک که مراحل پایانی ساخت خود را طی می‌کند نیز دیدن کرد.

وی در حاشیه‌ی این بازدید در خصوص فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: به وجود چنین مجتمع آموزشی همه جانبه و کاملی افتخار می‌کنم و بسیار خوشحالم؛ یکی از بهترین روزهای حیات بنده در قزوین این است که ببینم در شهر خودم یک مرکز بسیار افتخارآفرین ایجاد شده و قطعا کسی که بیشترین تلاش را در این زمینه انجام داده دکتر موسی‌خانی هستند که فردی به تمام معنا فرهیخته در قزوین است و قدر ایشان ناشناخته مانده و امیدوارم بتوانیم قدر ایشان را هم بشناسیم و از زحمات ایشان تقدیر کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین سبحانی‌نیا ادامه داد:‌ به نظرم چنین مجتمع غنی و حساب شده‌ای، انسان را به یاد مجتمع‌های غربی می‌اندازد، بنابراین نیازمند این هستیم که این مرکز بیش از پیش شناسانده شود و مردم قزوین این مرکز علمیِ خوب را بشناسند و از زحمات تمام کسانی که در جهت ایجاد چنین مجتمع آموزش عالی تلاش کردند، قدردانی شود.

این استاد حوزه و دانشگاه، تاکید کرد:‌ در مجموع به نظر می‌آید دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از جهات مختلف، دانشگاه کاملی بوده و خروجی آن هم گواه این مساله می‌باشد که نه تنها در کشور، بلکه در رشته‌های متعددی در کل جهان خوش درخشیده و این باعث افتخار است.

مدیر حوزه‌های علمیه استان قزوین اظهار داشت: اگر محل فعلی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را در 30 سال قبل دیده باشید، تنها یک زمین خالی بود و امروز با حضور چندین هزار دانشجو در حال فعالیت است؛ استادان درجه یک و امکاناتی که در این دانشگاه وجود دارد، باعث افتخار کشور شده است؛ به هر حال افرادی که در این راستا تلاش کردند فوق‌العاده قابل احترام هستند و باید قدر آن‌ها دانسته شود. این دانشگاه بسیار کامل و کم نقص است و با بهترین کیفیت فعالیت می‌کند. وقتی کسی بنا را خوب ساخته و با بهترین کیفیت کار می‌کند، ‌در بخش تربیت نیرو هم خوب عمل کرده و خروجی‌های آن گواه این مساله است.

وی افزود: خدا را شاکرم که چنین مجتمع خوبی را در قزوین بازدید کردم و از آقای دکتر موسی‌خانی هم صمیمانه تشکر می‌کنم و از خداوند متعال سلامتی و توفیقات روزافزون ایشان را می‌خواهم که این مرکز را همچنان پویا نگهدارند و توسعه و رشد دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سبحانی‌نیا در رابطه با تقویت ارتباط حوزه و دانشگاه نیز گفت: حوزه‌ی علمیه‌ی قزوین یکی از حوزه‌های بسیار قدیمی و با ریشه، با بیش از یک هزار سال فعالیت است و زمانی در سطح کشور کم‌نظیر و بی‌بدیل بوده؛ بنابراین ما با یک پیشینه‌ی چند صد ساله و توانایی نسبتا مطلوبی که در مجموع در حوزه‌های علمیه قزوین وجود داریم، گفت‌وگو کردیم که بتوانیم تعامل مثبتی با دانشگاه آزاد اسلامی قزوین داشته باشیم؛ امیدوارم که بتوانیم این مساله را به صورت اجرایی درآوریم.

این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد:‌ما موضوعات متعددی در جهت همکاری پیشنهاد کردیم که فکر می‌کنم در دراز مدت بتوانیم همه‌ی آن‌ها را با سعه‌ صدر اجرایی کنیم و این تعامل حوزه و دانشگاه را به صورت عملی اجرا کنیم و تلاش می‌کنم این مساله واقعیت پیدا کند و امیدواریم به یاری خداوند موانع موجود به نحو مطلوبی از سر راه ما برداشته شود.