صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 19:25  -   1398/09/17 ارسال به دوستان

در افتتاحیه نمایشگاه هفته پژوهش در قزوین صورت گرفت؛
تاکید دکتر موسی‌خانی بر توجه به فناوری‌های ارزش‌آفرین

نمایشگاه محصولات و دستاوردهای پژوهشی استان قزوین با حضور روسای دانشگاه‌ها و مدیران استانی، مدیران سازمان‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری استان قزوین آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نمایشگاه که با شعار "پژوهش اثربخش، فناوری ارزش آفرین و رونق تولید" برپا شده، محصولات و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، آموزش و پرورش و دستگاه‌های اجرایی استان از جمله دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در ۱۵ غرفه به نمایش گذاشته شده است.

در مراسم افتتاحیه‌ی این نمایشگاه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مطالبی در خصوص اهمیت پژوهش در پیشبرد برنامه‌های کشور و برنامه‌ریزی برای نسل‌های آینده بیان کرد.

دکتر موسی‌خانی با تاکید بر توجه به فناوری‌های ارزش آفرین، مطالبی در خصوص چگونگی ایجاد ارزش در فناوری‌ها و بررسی روش‌های ارزش آفرینی مطرح کرد.

شایان ذکر است؛ این نمایشگاه از 17 تا ۲۰ آذر ماه جاری از ساعت ۹ تا ۱۸ آماده بازدید علاقمندان می‌باشد.