صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 10:13  -   1398/09/27 ارسال به دوستان

برگزاری مسابقات فوتبال دستی دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

به مناسبت روز دانشجو یک دوره مسابقه فوتبال دستی ویژه دانشجویان پسر در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این مسابقات به مناسبت روز دانشجو و با شرکت 36 ورزشکار در قالب 18 تیم 2 نفره و به صورت 2 حذفی در سالن جانبی مجموعه ورزشی یادگار امام (ره) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

در پایان این مسابقات سید حسین حسینی و امیرحسین احدی از دانشکده مدیریت و حسابداری به مقام قهرمانی دست پیدا کردند. امیرحسین قنبری و علی کریمی از دانشکده مدیریت و حسابداری دوم شدند و محمدمهدی نجفی و محمد درویشی از دانشکده تربیت بدنی به مقام سوم دست پیدا کردند.

شایان ذکر است؛ این مسابقات به همت امور فوق برنامه برادران اداره کل امور ورزش دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.