صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 14:38  -   1398/09/27 ارسال به دوستان

در هفتمین جشنواره‌ی فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت؛
برتری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در حوزه‌ی مسابقات رباتیک و تقدیر از دکتر موسی‌خانی

در هفتمین جشنواره‌ی فرهیختگان دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق شد با کسب 5 عنوان برتر، مقام سوم کشور را از آن خود کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جشنواره که با حضور دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر رنجبر قائم مقام ریاست، دکتر نگاهداری رییس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی، دکتر دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری، دکتر علمایی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی، دکتر موسی‌خانی رییس واحد قزوین و سایر مسئولان دانشگاهی برگزار شد، از فرهیختگان برتر دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور در بخش‌های مختلف تقدیر به عمل آمد.

در بخش عناوین برتر، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با کسب 5 عنوان، همراه با دانشگاه‌آزاد اسلامی یزد به مقام سوم کشور دست یافت؛ دانشگاه‌های آزاد اسلامی نجف‌آباد و خوراسگان نیز به ترتیب با 9 و 6 عنوان برتر، مقام‌های اول و دوم را به دست آوردند. دانشگاه‌های آزاد اسلامی تبریز و رشت نیز با 4 عنوان برتر، به صورت مشترک چهارم شدند.

در بخش تعداد آثار ارسالی نیز استان قزوین با 33 اثر، پس از استان اصفهان با 42 اثر، در جایگاه دوم قرار گرفت.

در رده‌بندی استانی مقام‌های برتر استان‌های اصفهان، یزد، تهران، قزوین و آذربایجان شرقی به ترتیب‌ مقام‌های اول تا پنجم را به خود اختصاص دادند.

در بخش "کتاب برتر انتشار یافته توسط ناشران معتبر بین‌المللی"، دکتر علیرضا علی‌نژاد از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام نخست را کسب کرد.

در بخش مقاله‌ی برتر گروه علوم انسانی، مقاله‌ی خانم دکتر خویشتن‌دار از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان مقاله‌ی برتر انتخاب شد.

در بخش "مجله‌ی برتر نمایه شده در پایگاه‌های بین‌المللی"، نیز مجله‌ی "بهینه‌سازی در مهندسی صنایع واحد قزوین" به مدیر مسئولی دکتر سیف برقی به عنوان مجله‌ی برتر لقب گرفت.

در بخش "تداوم برتری در حوزه‌ی مسابقات رباتیک" نیز مطابق انتظار دانشگاه آزاد اسلامی قزوین رتبه‌ی برتر کشور را از آن خود کرد.

در بخش "مرکز تحقیقات برتر" نیز "مرکز تحقیقات مدیریت و بهره‌وری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مدیریت دکتر حامد رحمانی، عنوان برتر را به خود اختصاص داد.

همچنین مقاله‌ی خانم دکتر مهدیه صادقپور در گروه علوم پایه از واحد تاکستان، دیگر عنوان برتر استان قزوین بود که مجموع مقام‌های استان را به 6 عنوان رساند.

شایان ذکر است؛ در این مراسم با اهدای لوح و هدایایی از فرهیختگان برتر کشور تقدیر شد.