صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar logo Left

تاریخ و زمان انتشار : 08:55  -   1398/09/28 ارسال به دوستان

در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری کشور صورت گرفت؛
بازدید دکتر طهرانچی از محصولات دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از محصولات دانش بنیان واحد قزوین در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری کشور بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری کشور که در نمایشگاه بین المللی تهران در حال برگزاری است، از غرفه دستاوردهای پژوهشی این دانشگاه، از جمله محصولات دانش بنیان واحد قزوین بازدید کرد.

در این بازدید که با همراهی دکتر جواد علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی، دکتر بابک نگاهداری معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی و دکتر سیدمحمود آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران صورت گرفت، دکتر طهرانچی از 178 محصول پژوهشی و دانش بنیان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شده در این نمایشگاه بازدید کرد.

دکتر طهرانچی از محصولات دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مانند اپلیکیشن ورزشی برخیز، محصولات شرکت اردیبهشت، صندلی استخر ویژه افراد سالمند، ربات پرنده‌ی حمل کالا، فوتبالِ ذهنی و ربات زیردریایی نیز بازدید و با پژوهشگران و دانشجویان این دانشگاه گفت‌وگو کرد.

کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه سامانه کیوک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد.

کاربران اینترنت آمار بازدیدها