صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 16:30  -   1398/09/24 ارسال به دوستان

در اولین دوره لیگ برتر فرهیختگان به دست آمد؛
نایب قهرمانی تیم بسکتبال 3 نفره دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

در اولین دوره لیگ برتر فرهیختگان، تیم بسکتبال 3 نفره دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق به کسب عنوان دوم تیمی و عنوان اول ارزشمندترین بازیکن این مسابقات شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که با شرکت 4 تیم و به صورت دوره ای و رفت و برگشت در 2روز به میزبانی تهران برگزار شد؛ در پایان تیم بسکتبال 3 نفره دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تنها با یک امتیاز اختلاف مقام نایب قهرمانی مسابقات کشوری را از آن خود کرد. همچنین علیرضا سعیدی کاپیتان تیم قزوین با کسب 51 امتیاز به عنوان ارزشمندترین بازیکن این دوره از مسابقات انتخاب شد.

در روز اول و دور رفت بسکتبالیست‌های قزوین در بازی اول خود با نتیجه 20 بر 18 نتیجه را به استان خوزستان واگذار کردند. در دومین بازی تیم قزوین موفق شد با نتیجه 19 بر 13 تیم استان البرز را شکست دهد. در سومین بازی نیز تیم قزوین توانست تیم استان گیلان را با حساب 19 بر 14 شکست داده و با کسب 56 امتیاز و میانگین 18.7 امتیاز به عنوان تیم اول دور رفت معرفی شود.

در روز دوم و دور برگشت این مسابقات تیم قزوین در بازی اول با حساب 16 بر 14 بازی را به استان خوزستان باخت. در بازی دوم تیم قزوین توانست با حساب 15 بر 7 تیم استان البرز از پیش روی خود بردارد و در بازی سوم موفق شد با حساب 18 بر 17 بر تیم استان گیلان غلبه کند.

در پایان تیم‌های قزوین و خوزستان هر کدام 4 برد و 2 باخت کسب کردند اما پس از شمارش امتیازات، تیم خوزستان با کسب 104 امتیاز به مقام قهرمانی رسید. تیم شایسته قزوین، تنها با یک امتیاز اختلاف نسبت به تیم خوزستان و با کسب 103 امتیاز نایب قهرمان این دوره از مسابقات شد.تیم گیلان با 2 برد و 4 باخت و با کسب 89 امتیاز مقام سوم را به دست آورد.و تیم البرز ( قهرمان دوره قبل ) با 2 برد و 4 باخت و با کسب 80 امتیاز در جایگاه چهارم قرار گرفت.

علیرضا سعیدی، امیررضا حیدری، علی نوری و محمدرضا پنجعلی بازیکنان تیم قزوین در این مسابقات بودند. دکتر مختار نصیری فارسانی به عنوان مربی و سرپرست، تیم قزوین را در این مسابقات همراهی می‌کرد.

نکته بسیار با اهمیت این دوره از مسابقات‌، ثبت شدن مسابقات بسکتبال 3 در 3 لیگ برتر دانشگاه آزاد اسلامی (فرهیختگان) به عنوان یک رویداد بین‌المللی در سایت فدراسیون جهانی بسکتبال FIBA بود؛ که توسط نماینده فدراسیون نتایج بازی‌ها به صورت مستقیم به فدراسیون جهانی ارسال می‌شد و تیم‌ها و بازیکنان با توجه به مسائل فنی هم چون پرتاب 3 امتیازی‌، پرتاب پنالتی‌، خطاها‌، ریباند و آیتم‌های دیگر دارای رنکینگ می‌شدند و بر همین اساس تیم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به دلیل کسب مقام دوم تیمی‌، رنکینگ دوم تیمی و علیرضا سعیدی بازیکن شایسته قزوین با کسب 51 امتیاز، از سوی کمیته فنی مسابقات، به عنوان ارزشمندترین بازیکن این دوره از مسابقات معرفی شد.