صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 11:54  -   1398/10/01 ارسال به دوستان

تقدیر از دکتر موسی‌خانی در برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن‌بازار

دبیر ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری و دبیر اجرایی بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار، با اهدای لوحی از زحمات دکتر موسی‌خانی و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در برپایی بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار تقدیر کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر عبدالساده نیسی دبیر ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری و دکتر علی باستی دبیر اجرایی بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار، در متن این لوح آورده‌اند:

"جناب آقای دکتر مرتضی موسی‌خانی

رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین

به یقین توسعه مبتنی بر علم و فناوری مرهون تلاش خستگی‌ناپذیر کلیه فعالان عرصه پژوهش و فناوری می‌باشد. ضمن تشکر و قدردانی از مشارکت فعال آن مجموعه سازمانی در برگزاری رویداد ملی : بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار، 29-26 آذر ماه 1398 ، این لوح به پاس قدردانی از همراهی در ترویج و ارتقای فرهنگ پژوهش تقاضا محور به حضور اهدا می‌شود. انشاا... در پرتو الطاف بیکران الهی و کوشش‌های مجدانه و مستمر پژوهشگران و فناوران، موجبات دستیابی به ایرانی آباد و توسعه یافته را فراهم نماییم."