صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 12:43  -   1398/10/04 ارسال به دوستان

کسب مقام سوم مسابقات فیزیک سلامت دانشگاه‌های کشور توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

در مسابقات فیزیک سلامت دانشگاه‌های کشور، محمدرضا رحیمی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق شد عنوان سوم را از آن خود کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که با شرکت 600 دانشجو از دانشگاه‌های سراسر کشور در تهران برگزار شد؛ محمدرضا رحیمی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین توانست عنوان سومی دسته قدی 185- سانتیمتری این مسابقات را به دست آورد. در این دسته دانشجویانی از مشهد و تهران اول و دوم شدند.

شایان ذکر است؛ این مسابقات با هدف ترویج فرهنگ بدن‌سازی پاک و بدون استفاده از هورمون‌های استروئید در بین جوانان به خصوص قشر فرهیخته دانشجو با همکاری فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی و فدراسیون ملی بدن‌سازی و پاورلیفتینگ برگزار شد.