صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 13:02  -   1398/09/25 ارسال به دوستان

برگزاری مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

به مناسبت روز دانشجو یک دوره مسابقه تنیس روی میز ویژه دانشجویان پسر در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این مسابقات به مناسبت روز دانشجو و با شرکت 39 ورزشکار و به صورت 2 حذفی در سالن جانبی مجموعه ورزشی یادگار امام (ره) این دانشگاه برگزار شد.

در پایان این مسابقات علی رضا منوچهری از دانشکده عمران به مقام قهرمانی دست پیدا کرد، سامان خانزاده از دانشکده مدیریت دوم شد و احسان لامعی از دانشکده برق و محمدمهدی آتشگران از دانشکده معماری به صورت مشترک به مقام سوم دست پیدا کردند.

شایان ذکر است؛ این مسابقات به همت امور فوق برنامه برادران اداره کل امور ورزش دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.