صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 13:03  -   1398/10/25 ارسال به دوستان

با حضور استادان عضو هیات علمی صورت گرفت؛
آغاز دومین دوره طرح دانش افزایی شهید شهریاری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان قزوین

دومین دوره طرح شهید شهریاری با هدف دانش افزایی استادان هیات علمی دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان قزوین به میزبانی واحد قزوین آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این طرح که طی 3 روز برگزار می شود، استادان عضو هیات علمی در سطح دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان در دوره‌های مختلف و برنامه‌های متنوع علمی، فرهنگی و ورزشی شرکت خواهند کرد.

افزایش دانش و معرفت استادان، به روزرسانی اطلاعات و آشنایی با مباحث روز جامعه از جمله اهداف برگزاری دوره طرح شهید شهریاری عنوان شده است.

مهارت‌های ارزیابی آموزشی، مدیریت تشکیلاتی، جریان شناسی فکری، مهارت تشکیلاتی، اندیشه سیاسی و سواد رسانه ای از مباحثی است که طی این سه روز در این دوره پیرامون آن بحث و تبادل نظر خواهد شد. همچنین اکران فیلم و برگزاری مسابقات متنوع ورزشی از دیگر بخش‌های این دوره خواهد بود.

شایان ذکر است؛ دومین دوره طرح شهید شهریاری به منظور حضور فعال‌تر استادان در جریانات اجتماعی و فرهنگی و ایجاد شبکه‌های همگرایی بین استادان هیات علمی در سطح دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان قزوین در حال برگزاری است.

Footer آمار بازدیدها کاربران اینترنت Valid XHTML Valid CSS