صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 08:58  -   1398/11/16 ارسال به دوستان

راه یابی تیم هندبال دختران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به فینال مسابقات کشوری

تیم هندبال دختران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به بازی پایانی مسابقات قهرمانی هندبال دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور راه یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که با حضور 5 تیم برتر کشور به میزبانی واحد یزد و به صورت دوره ای برگزار شد، تیم هندبال دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق شد در بازی اول تیم سیستان و بلوچستان را با نتیجه قاطع 25 بر 12 از پیش رو بردارد.

در بازی دوم تیم قزوین برابر تیم میزبان یعنی تیم یزد قرار گرفت و موفق شد این تیم را هم با نتیجه بسیار خوب 23 بر 15 شکست دهد.

در بازی سوم نیز تیم یک دست و هماهنگ قزوین برابر تیم اصفهان قرار گرفت و با نتیجه 19 بر 6 برابر این تیم به پیروزی رسید.

شایان ذکر است؛‌ تیم هندبال دختران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در بازی پایانی این مسابقات روز چهارشنبه 16 بهمن ماه 98 برابر تیم فارس قرار خواهد گرفت.